Geniş lojistik ağıyla hizmet veren Gündoğdu Mobilya 30 yıllık tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor. Trabzon ili Arsin Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerine devam eden Gündoğdu şirketi, mobilya sektöründe adından sıkça söz ettirmektedir. 220.000 m2 üretim tesisinde ülke genelindeki 130 mağazası için mobilyalar üretmektedir.

Uygun Fiyatlı Mobilyalar

Mobilya sektörüne adım attığı andan itibaren Karadeniz Bölgesi’nde elde etmiş olduğu başarıyla büyümede hız kazanan Gündoğdu Mobilya, müşterilerinden tam not alıyor. Başta Trabzon olmak üzere; Rize, Samsun, Ordu, Giresun, Sinop ve Artvin illerinde Fabrika Satış Mağazalarıyla hizmet veren Gündoğdu Mobilya ayrıca; İzmir, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Iğdır, İstanbul, Kocaeli, Kars, Malatya, Sakarya, Van, Eskişehir illerinde de hizmet vermektedir. Online Mağazası ile de ülkenin tamamına satış işlemlerini gerçekleştiren Gündoğdu Mobilya, hizmet kalitesiyle dikkat çekmektedir.

Karadeniz’de mobilya nereden alınır?” sorusuna verilen yanıtlar arasında Gündoğdu Mobilya firmasının da yer aldığı görülmektedir. Mobilya markasının, büyük mobilya firmaları arasında yer almasının en önemli sebebi de tam olarak budur.

Özellikle düğün paketleri ile yoğun ilgi gören Gündoğdu Mobilya, yatak odası takımları, yemek odası takımları, oturma gruplarıyla da yoğun ilgi görmesi bilinirliliğini büyük oranda arttırmaktadır.

Oturma Grupları

Oturma odaları için modern mobilyalar üretmeye gayret eden Gündoğdu Mobilya; köşe takımından kanepe takımına, kanepe takımından koltuk takımlarına kadar pek çok oturma grubu modeli bulunmaktadır.

6.790 TL’den başlayan fiyatlarla ürünlerini satışa sunan firmanın; avantajlı fiyat politikası izlediği görülmektedir.

Yemek Odası Takımları

Ürün kategorileri arasında; yemek odası takımlarıyla da beğenilen Gündoğdu Mobilya, özellikle açılır masa takımlarıyla yoğun ilgi görmektedir. İşlevselliği nedeniyle piyasada oldukça pahalı açılır masalar, yemek odası takımları içerisinde 6.985 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Yatak Odası Takımları

Gündoğdu Mobilya, birbirinden farklı yatak odası takımlarını 10.120 TL’den satışa sunmaktadır. Modern tasarımları ve farklı detaylarıyla dikkat çeken Gündoğdu yatak odası modelleri; çeyiz alışverişlerinde ilk göz atılan ürünler arasında yer almaktadır. Yatak odalarının dekorasyonunun zenginleştirilmesi konusunda büyük uğraş veren Gündoğdu Mobilya, gün geçtikçe ürün kategorisine bir yenisini daha eklemektedir.

Düğün Paketleri

Evlilik hazırlığı yapan veya evini yenilemek isteyenlerin genelde ilk tercihi düğün paketleridir. Çünkü düğün paketleri daha uygun fiyattan satışa sunulmaktadır. Uygun fiyatlarıyla tanınan Gündoğdu Mobilya, düğün paketlerini 25.490 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu görülmektedir.

Karadeniz Bölgesinde mobilya markalarını araştıranlar için Gündoğdu Mobilya firmasını araştırmaya ve de yoğun ilgi gören ürün kategorilerinden bahsetmeye çalıştık. Eğer size en yakın Gündoğdu Mobilya Fabrika Satış Mağazalarının adreslerini öğrenmek istiyorsanız, Gündoğdu Mobilya Web sitesine giriş yapabilir ya da 444 19 85 numaralı hat üzerinden Gündoğdu Mobilya Müşteri Hizmetleri üzerinden temsilciyle görüşme sağlayabilirsiniz. Karadeniz bölgesinde Gündoğdu Mobilya’yı tercih ederek avantajlı tekliflerden yararlanabilirsiniz.