Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, vatandaşlarla görüşmeden mesaiye başlamıyor. Sabah erken saatlerde sokağa çıkan Başkan Toksoy, esnafla işyeri açıyor, vatandaşlarla sohbet ediyor. Mesai saatinde belediye geçiyor.

Göreve başladığı günden itibaren vatandaşlar iç içe olan, vatandaş odaklı hizmet yapan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, sabah mesaisine başlamadan önce ilçe merkezinde esnafla birlikte kepenk açıyor, esnafın malzemelerini taşımasına yardım ediyor, sabah işlerine gitmek üzere caddeye çıkan vatandaşlar bir araya ardından saat 08.00’de belediye binasına geçerek mesaisine başlıyor. Başkan Toksoy, vatandaşlarla sürekli olması ise yapılan hizmetlerin daha sağlıklı olmasına neden oluyor.

Vatandaşların istek ve beklentilerini her zaman dikkate aldığını ifade eden Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış’ı geliştirmek ve güzelleştirmek için vatandaşların fikirlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Vatandaş ile direk görüştüğünü ve aracı kullanmadığına dikkat çeken Toksoy, “Bizim için vatandaşların istekleri önemli, burada amacımız daha güzel bir Sarıkamış, bunun için vatandaşlarımızın fikirlerini önemsiyoruz. Onların bizden daha iyi görüyor. Eksiklerimizi bizimle paylaşıyor. Bizlerde onların paylaşımlarını dikkate alarak çözüyoruz. Bu şekilde hem daha güzel hizmet veriyoruz. Hem de vatandaşlarımız memnun kalıyor” dedi.

Erken saatler de sokağa çıktığını hatırlatan Göksal Toksoy, “Sabah erken saatlerde sokağa çıkıyorum. Sarıkamış’ı baştan aşağıya yaya olarak geziyorum. Yapılan çalışmaları yerinde görüp, eksiklerimizi ekibimle paylaşıyorum. Vatandaşlarımızla sabah çayı içiyorum. Onları dinliyorum, esnafımızla işyeri açıyoruz. Her anlamda Sarıkamışlılarla bütünleşiyoruz. Çünkü bu göreve beni onlar getirdi. Benim de Sarıkamışlılara en güzel hizmeti yapmam boynumun borcudur” diye konuştu.

İstedikleri an Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile görüştüklerinin altını çizen vatandaşlar, “Uzun yıllar sonra Sarıkamış’ın sorunları, problemleri çözüldü. Suyumuz, yolumuz, kaldırımımız, parklarımız, bahçelerimiz hepsi tek tek yapıldı. Evlerimize kadar hizmet geldi. Daha ne isteyelim. Başkan sağ olsun bütün sorunlarımızı çözüyor. Belediye gitmemize gerek yok kendisi bize geliyor. Bize değer veriyor, bizlerle görüşüyor. Fikirlerimizi soruyor, kendisiyle fikirlerimizi paylaşıyoruz. Amacı Sarıkamış’a hizmet bizlerde kendisine yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye duygularını dile getirdiler.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, mühendis olmasının da avantajlarını kullanarak vatandaşlara kalıcı ve sağlıklı hizmet vermeye çaba gösteriyor. Başkan Toksoy’a Sarıkamışlılarda destek veriyor.
Kaynak: iha