İstpack Ambalaj sektörün lider firmalarından biri olarak firmanız ve özel siparişleriniz farklı tasarımlarda ambalaj üretimi gerçekleştirir. Ambalaj kağıdından imal edilen karton bardaklar sağlıklı ve kullanışlı ürünlerdir.

Ekonomik fiyat seçenekleri ve üzerine baskı yapılan tasarımları ile firmaların en çok tercih ettiği ürünler karton bardaklardır. Karton bardak kullanımının avantajları şunlardır:

  • Sağlıklı sıvı tüketimi sağlar.
  • Ekonomiktir.
  • Üzerine baskı yapılabilir.
  • Tek kullanımlıktır, yıkanmasına gerek yoktur.

Karton bardaklar tek kullanımlık olduğu için zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

En Uygun Karton Bardak Fiyatları

Karton bardaklar farklı boyutlarda üretilirler. Renk seçenekleri mevcuttur ve firma logonuzu ve bilgilerinizi üzerine bastırabilirsiniz. İstpack Ambalaj online tasarım hizmeti sayesinde kendi karton bardağınızı kendiniz tasarlayabilirsiniz.

Baskılı karton bardaklar firmanızın ücretsiz olarak reklam yapmasını sağlar. Toptan sipariş verilebilen karton bardaklar birim üzerinden fiyatlandırılır. Adet sayısı ve tercih ettiğiniz tasarıma göre fiyatlar değişiklik gösterir.

Uygun bütçelerle dayanıklı ve sağlıklı kullanım sağlayan karton bardaklar kalabalık ofis ortamlarında avantajlı olurlar.

Karton Bardak Fiyatları

Karton bardak sipariş etmek istediğiniz zaman öncelikle boyutuna sonra rengine ve baskılı ya da baskısız olmasına karar vermeniz gerekir. Adet sayısından sonra karton bardakların tasarımı da fiyatı etkiler.

Kahve zincirleri gibi büyük firmalar müşterilerine karton bardaklarda sunum yaparlar. Sıcak suya dayanıklı olacak şekilde iki katlı karton bardaklar oldukça avantajlıdır. İstpack Ambalaj kalitesiyle üretilen karton bardaklar sıvının tadında değişim yapmaz ve sızdırmazlar. Promosyon satışları için de en çok kullanılan ürünler karton bardaklar olur.

İstanbul Toptan Karton Bardak İmalatçısı

Karton bardak üretiminde kaliteli ham madde kullanılması gerekir. Baskı tekniği kaliteli olmalıdır ve firmanızı en iyi şekilde temsil etmelidir. Karton bardaklar sadece firmalar için değil kişiye özel de kullanılabilir.

Özel kutlamalar için dilediğiniz tasarıma ve renge sahip karton bardakları sipariş verebilirsiniz. Baby Shower partiniz için misafirlerinize özel renkte ve tasarımda karton bardaklar gününüzü güzelleştirir. Her türlü özel gün ve kutlama için uygun olan tasarımlar vardır. Fiyat seçenekleri bütçenize uygun olur.

Toptan Karton Bardak

Firmalar için toptan karton bardak alımı daha ekonomik bir seçenek olur. Logo baskılı modeller ile her zaman ücretsiz olarak reklam yapma şansı elde edersiniz. İstpack Ambalaj siparişlerinizi en kısa sürede adresinize teslim eder.

Yeni bir firma açtıysanız ve açılış yapıyorsanız firma logolu karton bardaklar ile tanıtım gerçekleştirebilirsiniz. İnsanlar karton bardakları kullandıkça firmanız için de reklam yapmış olurlar.

Karton bardaklar kaliteli malzemeden üretilir ve dilerseniz kapaklı modelleri de tercih edebilirsiniz. Sıcak içecekler için kapaklı modeller kullanılabilir.

Karton Bardak Üreticisi

Ambalaj sektörünün lider firmaları arasında olan İstpack Ambalaj kampanyalı fiyat seçenekleri ve online tasarım hizmeti ile firmanız için en doğru ve kaliteli karton bardak üretimini gerçekleştirir.

Geri dönüşüme uygun olan karton bardaklar sayesinde çevrenizi de korumuş olursunuz. Ofiste cam bardak kullanımı hem hijyen açısından olumsuzdur hem de yıkamak oldukça zaman alır. Ofis için en uygun ürünler olan karton bardaklar tek kullanımlıktır. İstenmeyen kazalar yaşanmaz ve yıkamak için zaman harcanmaz.

Karton bardak ve diğer ürünlerimiz hakkında bilgi almak için-> https://istpack.com