Araç Garnizon Komutanı Ahmet Çakmak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin kentinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatında yaralanan Afrin Gazisi Uzman Çavuş Emrah Ün’ü ziyaret etti.

Araç Garnizon Komutanı Ahmet Çakmak ve Araç İlçe Jandarma Komutanı Halis Evirgen, Suriye’nin Afrin kentinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı’nda, yakınına havan mermisi düşmesi sonucu üzerine duvar çökerek yaralanan Uzman Çavuş Emrah Ün’ü ziyaret ederek, hem moral verdi hem de geçmiş olsun temennisinde bulundu. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Emrah Ün, Afrin’de yaşadıklarını anlatarak, vatan için her zaman canını vermeye hazır olduğunu söyledi.

“Vatan’a her şeyimiz feda olsun” diyen Uzman Çavuş Emrah Ün, “Zor şartlar altında yaşıyoruz orada. Herkesin durumu iyi milletimizden aldığımız güç ile onların bizlere verdiği moral ile ayakta duruyoruz. Harekat tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye’ye karşı yapılan bütün tehditlerin karşısında dimdik duracağız. Bu vatanın bir parçası olarak orada bulunmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca Türk milletine teşekkür ederim. Duaları ile bizim yanımızda oldukları için” dedi.

Garnizon Komutanı Çakmak, Gazi Ün ile bir süre sohbet etti. Afrin Gazisi Uzman Çavuş Emrah Ün’ün eski sağlığına kavuştuktan sonra tekrar Türk Silahlı Kuvvetlerinde görevinin başına döneceği belirtildi.
Kaynak: iha