Süper Lig'in 14.haftasında futbolseverleri çok güzel bir maç bekliyor. Bir yanda sezona transfer yasağı yemesine rağmen Çağdaş Atan yönetiminde tüm dikkatleri üzerine çeken Kayserispor, diğer yanda ise geçtiğimiz sezondan beri tüm dikkatleri üzerine çeken Arabam.com Konyaspor. İki Anadolu kulübü 13 Kasım Pazar günü Kayserispor'un sahası Rhg Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleye dair tüm detaylar haberimizde...

Kayserispor bu sezona etkili bir başlangıç yaparak 13 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 23 puanla ligde 5.sırada bulunuyor. Çağdaş Atan Yönetiminde ki Anadolu ekibi, sezon başında transfer yasağı cezası yemesine rağmen tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 

Kayserispor'da önemli mücadele öncesi 2 eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Nurettin Korkmaz ve Arif Kocaman Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Ayrıca zorlu mücadele öncesi Sarı Kırmızılıların İranlı stoperi Hosseini sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı savunma oyuncusu Konyaspor karşısında kart görmesi durumunda Dünya Kupası sonrasında oynanacak olan Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

Konyaspor'da ise zorlu mücadele öncesinde 4 önemli eksik bulunuyor. Sakatlıkları devam eden Muhammet Demir ve Endri Cekici'nin Kayserispor karşısında forma giymesi beklenmiyor. Öte yandan deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında kart gören Adil Demirbağ ve Uche Ikpeazu cezaları sebebiyle bu önemli mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca Konyaspor'da Ahmet Oğuz sarı kart sınırında bulunuyor.

KAYSERİSPOR KONYASPOR MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. 13 Kasım Pazar saat 17.00'da başlayacak olan mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.