Her yönüyle, gerek maç önü gerek maç içi ve gerek maç sonu aksiyonlarıyla beklentileri karşılayan harika karşılaşmaydı, lider ve en yakın takipçisinin  Akyazı’daki buluşması..

 Öncelikle her iki takımımızıda canı gönülden tebrik ediyorum..

Kazanan Anadolu Oldu;  

Hep hayalimdi, düzenin hakiminin hep Anadolu’dan çıkması..

Konyaspor, sadece bir maç kaybetti, lakin Türk futbolunun geleceğinin yeniden konumlandırılması adına öyle büyük bir işe imza attı ki, bunun ne demek olduğunu ileriki yıllarda çok daha iyi özümseyecek ve anlayacaklardır..

Bu öyle bir maçtı ki, düzenin eskisi gibi olmayacağının, böyle geldi fakat bundan sonra böyle gitmeyeceğinin adeta tarihi bir sunumu gibiydi, “ Anadolu kartallarıyla, kaplanlarının buluşması..

Onun için, tüm Konyalı futbolseverler takımlarıyla gurur duyup takımlarına sahip çıksınlar..

Gelecek, başta Konya özelinde tüm Anadolu futbolunundur..

İyi Ki Varsın Trabzonspor;

Ne ülkedeki ekonomik buhran, ne yanıbasımızda savaşın eşiğine gelmiş ülkelerin durumu!..

Trabzonspor adeta tüm bu olumsuzlukların ‘ PANZEHİRİ ‘  oldu..

Sırf bunlar için bile ‘ İyi ki varsın Trabzonspor ‘

Onun için futbol sadece futbol değil, hele Trabzonsporlular  için futbol bir hevesin ötesinde bir tutku, bir yaşam biçimi..

Dün akşam, şampiyonluğa en yakın aday bir takımın ötesinde, adeta bir şampiyon takım gibi duruş sergileyen bir takım izlemenin haklı gururunu da yaşattı sevenlerine Abdullah Avcı’nın talebeleri..

Özellikle ilk yarıda, taktiğin ötesinde tam bir ‘akil duruş ‘ vardı bordo mavili tüm futbolcularda..

İnanmışlık, öyle ki tüm futbolcuların gözlerinde  okunurken, bir kurumda her organıyla, bütün nüvesi ve bileşenleriyle nasıl bir ekip ruhu oluşturulurun bir sunumunu, resitalini izledik..

Her yönüyle, gerek ruhen gerek bedenen çok kusursuza yakın bir oyun performansıyla, haklı bir galibiyeti daha alarak, şampiyonluk yolunda bir büyük engeli daha saf dışı bırakarak, tüm sevenlerini bütün sendromlardan uzak güzel bir Pazartesi sabahına uyandırması da ayrıca bir mutluluk kazanımı oldu..

Nweakaeme ve Vìscá başta olmak üzere, bize unutulmaz bir geceyi yaşatan tüm ekibe bir kere daha teşekkürlerimi gönderiyorum..

Bu arada rakip Konyaspor’un harika gölü de yıllarca hoş bir gülümsemeyle   hatırlanacaktır diye düşüyorum..

Geceye düşen siyahlık;

Hiç bir şey bir canın yerini alamaz..

Dün akşamki heyecan dozu üst sınırlarını zorlayan maçta, kalbine yenilen “ Eyüp Yusuf ‘ kardeşimize Allahtan rahmet diler, kederli ailesi ve  tüm Trabzonsporlu dostlara da bol sabırlar dilerim..

Mekanı cennet olsun..