Trabzon’un BAL Ligi’ndeki temsilcisi Faroz Yalıspor’un deplasmanda Kelkit Bld.Hürriyet ile karşılaştığı müsabakada skandal olay yaşandı.

Karşılaşmayı 1-0 önde götüren Kelkit Bld.Hürriyet takımı bitime dakikalar kala yedikleri gol sonrasında çirkin görüntülere imza attı.

Gürkan Tanoğlu’nun yönettiği maçta Çağlar Mer ve Mesut Şansı yardımcılıklarını yaptı. Karşılaşmanon 4. Hakemi ise Mahsun Cevrin’di.

OLAY AYNI KARARLAR FARKLI!

Trabzonspor’un Avni Aker’de Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçta yaşanan olayın benzeri Kelkit Bld.Hürriyet - Faroz Yalıspor karşılaşmasında yaşandı.

Trabzon Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin oynadığı karşılaşmada 18 yaşını doldurmayan bir taraftar 5. Hakeme yumruk atmış ve maç tamamlanamamıştı. TFF, Trabzonspor’a ağır ceza verirken karşılaşmayı da hükmen Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçandırmıştı.

Kelkit Bld.Hürriyet - Faroz Yalıspor karşılaşmasında ise  Faroz Yalıspor’un attığı golün hemen sonrasında Kelkit Bld.Hürriyet’in kaleci antrenörü maçın orta hakemine çok şert şekilde yumruk atarak yere serdi.

Tribünlerde bulunan taraftarların tehditlerinin etkisiyle beraber yerden kalkan hakem skandal bir karara imza attı.

Faroz Yalıspor’un hükmen galibiyet beklediği maçta hakemin karşılaşmayı oynatmadan bitirdiği ortaya çıktı.

Maçın hakeminin darp ve tehdit edildiği görüntüler skandalın boyutunu net şekilde gösterirken, gözler TFF’nin vereceği karara çevrildi.

HaberTS / Ali Çil

İşte skandal maçta hakeme yumruk atılma anı ve maç sonunda tehdit görüntüleri!