Kırşehir Belediyesi, askere moral vermek sınır bölgesinde görev yapan askerleri desteklemek adına ’Bayrak’ kampanyası başlattı.

Öğle namazı çıkışı Cacabey Meydanında yapılan açıklamanın ardından esnafa Türk Bayrağı dağıtıldı. Bayrak almak isteyen Kırşehirliler, AK Masa’dan da Türk Bayrağını temin edebilecek.

Cacabey Meydanında düzenlenen bayrak dağıtımı programına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ile birlikte AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, MHP İl Başkanı Arif Kılıç, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Klıçaslan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Akbayır ve STK temsilcileri katıldı.

Türk Bayrağını alarak başlatılan kampanya hakkında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehirliler, olarak kampanya başlattık. Belediye olarak isteyen herkese Türk Bayrağı vereceğiz.

Askerimize dualarımızla destek oluyoruz. Şanlı bayrağımız en önemli değerimiz. Her şeyimizi Türk Bayrağı temsil eder. Ordumuz bu şanlı bayrak altında güzel şekilde yaşamak açısından operasyon gerçekleştiriyor. Bölgede yaşayan herkesin özgürlüğü sağlanacak. Bu operasyona ne gerek diyenlerde var? ABD, hiçbir tarihsel bağı olmadan bölgede bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ülkemizde 2 milyonu aşkın mülteci var. Türkiye’nin bölgede olmasından daha doğal ne olabilir. Bizim, devletimiz hiçbir şekilde hiçbir millete zulmetmez. Tek amacımız güvenlik. Niyetimizde halis olduğu için Allah’da bizlerle beraber"dedi.

Yapılan konuşmanın ardından esnaflara Türk Bayrağı dağıtımı yapıldı.
Kaynak: iha