İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Üniversiteli Pazarı’nda gerçekleştirilen Kocaeli Üniversitesi Tanıtım Günlerini ziyaret etti.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden ve Türkiye’de tek olan Üniversiteli Pazarı çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Kulüp Tanıtım Günleri de Üniversiteli Pazarı’nda yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik 5 gün sürdü. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da etkinliklere katılarak üniversiteli gençlerin heyecanına ortak oldu.

Stantları gezen, öğrencilerle sohbet eden Başkan Doğan, “Üniversiteli Pazarını ilk planladığımızda kendimiz bazı hayaller kurmuştuk. Bugün bu tabloyu görünce ayrı bir mutluluk duydum. İzmit Belediyesi her zaman siz gençlerin yanındayız. Özellikle öğrenci kulüp başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hep birlikte çok güzel çalışıyoruz. Bu dönem daha güzel işler yapacağız. Sizleri 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezimize, Deprem Müzemize, Genç Girişimciler Merkezimize, İZTİM Merkezimize bekliyoruz” dedi.
Kaynak: iha