Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karaosmanoğlu’na, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da eşlik etti. AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti. Daha sonra söz alan Başkan Baran, teşkilatçılığın gönülde başladığını söyleyerek “Her zaman Cumhurbaşkanı’nın yanında olan Kocaeli ve Körfez, AK Parti’nin lokomotifi olacak. Teşkilatlarımızla daha kaliteli hizmet için sürekli istişare halindeyiz ve olmaya da devam edeceğiz. Hepimizin ortak noktası, daha güzel Körfez” şeklinde konuştu.

Kocaeli’nde ve Körfez’de hayata geçen projeler için “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, “Bu makamlar millete hizmet etme makamlarıdır. Ben inanıyorum ki sizler de Körfez’de gönüllere dokunacak, birlik ve beraberlik içerisinde 2019 yerel ve genel seçimlerinde büyük başarılara imza atacaksınız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha