8 Mart Dünya Kadınlar Günü Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Darıca’da 8 Mart Kadınlar Günü, Darıca Belediyesi tarafından Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bedriye Hakçı’nın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte Valide Sultan İlahi Grubu seslendirdiği ilahilerle programa katılan bayanlara müzik ziyafeti yaşattı.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra eşi Teslime Karabacak, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz ve sivil toplum kuruluşlarında görev alan bayanların da katıldığı programda Başkan Karabacak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Kadınların önemine dikkat çeken Karabacak, “Hayatın her anında bizlere güç ve destek olan kadınlarımızın bu anlamlı gününü tebrik ediyorum. Cennet annelerin ayakları altındadır’ diyen Hz. Muhammed’in sözünü düstur edinmiş bir millet olarak kadınlarımıza sadece bir gün değil, yılın 365 günü değer veren bir toplumda yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimizin yanı sıra, şehrimizin kimliğine katkı sunan bütün kadınlarımızın topluma faydalı bireyler yetiştirmeleri adına önemli projeleri hayata geçirdik, bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Programımıza katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Kaynak: iha