Umre görevini yerine getirmek için gittiği Suudi Arabistan’dan dönen Dilovası belediye Başkanı Ali Toltar, makamında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Umre ziyareti için Suudi Arabistan’a giden ve bir hafta kadar Umre’de kalan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Pazar günü Dilovası’na döndü. Hafta sonu Umre’den dönen ve dün görevinin başına geçen Başkan Toltar’ı Toltar’ı AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Belediye meclis üyeleri, Dilovası Kaymakamlığı birim müdürleri ve çalışanları, mahalle muhtarları, dernek başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Makamında misafirlerini ağırlayan Başkan Toltar, “Allah kutsal topraklara gitmeyi ve bu kutsal ibadeti yerine getirmeyi her Müslüman kardeşime nasip etsin inşallah. Kutsal toprakları gezip gördük. O manevi havayı solumak ve maneviyatı yaşamak mükemmel bir duygu. Cenabı Allah’ı gidip görmek isteyen ve o yoğun duyguları yaşamak isteyen herkese bu kutsal toprakları görmeyi nasip etsin. Manevi duyguların had safhaya ulaştığı Umre ziyaretimizde bol bol İslam aleminde yaşanan acıların ve akan kanların son bulması için dualar ettik. Bizler gibi birçok Müslüman kardeşimiz aynı duygularla dualarını ettiler. İnşallah edilen dualar karşılığını bulur ve İslam Coğrafyasında kısa sürede kan ve gözyaşı son bulur" dedi.
Kaynak: iha