Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen,i ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Derneklerin Ereğli için ve ülke için önemine dikkat çeken Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Toplumumuzu dernek bünyesinde bir noktada toplamak, birlikte hareket etmek çok önemlidir. Bunun yanında birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize, şehrimize katkı sağlamak her birimizin görevidir. Bu kapsamda AK Parti İlçe Başkanımız ve belediye meclis üyelerimiz ile beraber şehrimizde faaliyet gösteren STK’mızla her zaman bir araya gelmeye çalışıyoruz. Malumunuz ülke olarak bir mücadelenin içerisindeyiz. Afrin’de kahraman askerlerimiz destan yazıyor. Bu noktada bizlere de önemli görevler düşmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmalıyız ve tüm dünyaya meydan okuyan ülkemizi güçlü tutmalıyız. Yeni projelerle şehrimizi hak ettiği yerlere taşımak zorundayız. Hepinize davetimize iştirak ettiğiniz için teşekkür eder, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Bu ülkenin herkesin olduğunu belirten AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen, “Birlik olmalı, iri ve diri olmayız. Bizlerin ve siz derneklerimizin yapacağı çalışmalar çok önemli. Afrin’de yürüttüğümüz operasyonda Mehmetçiklerimiz tüm dünyaya kahramanlık dersi veriyor. Biz de birliğimizi ve beraberliğimizi korumalı onlara destek olmalıyız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozarak 2023, 2053, 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürümeliyiz. Tüm derneklerimize başarı diler, böyle anlamlı bir programı organize ettiği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha