Süper Lig'in 10.haftası 14 Ekim Cuma günü oynanacak olan Alanyaspor Antalyaspor maçıyla başlayacak. 

Süper Lig'in güçlü eliplerinden Arabam.com Konyaspor, ligin 10.haftasında sahasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Andolu ekibi zorlu mücadeleyi kazanıp zirve takibini sürdürmek istiyor. Konyaspor'da zorlu mücadele öncesi 2 eksik bulunuyor. Anadolu ekibinde sarı kart cezalısı olan Francisco Calvo ve sakatlığı devam eden Cebrayil Karayel Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek.

Gaziantep'te ise kart cezalısı olan Ertuğrul Ersoy ve Papy Djılobodji zorlu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca sakatlığı devam eden Mustafa Eskihellaç bu mücadelede forma giymesi zor gözüküyor.

Ligin 9.haftasında Antalyaspor karşısında son dakika golüyle beraberliği alan Yeşil Beyazlılar puanını 18'e çıkararak averajla 3.sıraya yerleşti. Konyaspor 9 haftalık periyotta 5 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 

Gaziantep FK ise geçtiğimiz hafta sahasında ağırladığı Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 12'ye çıkardı. Doğu Anadolu ekibi 9 haftalık süreçte 3 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet aldı.

 KONYASPOR GAZİANTEP FK MAÇÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

15  Ekim Cumtesi günü oynanacak olan mücadele saat 20:00'da başlayacak. Zorlu mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.