Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Skor olarak değil ama oyun olarak çok mutluyuz. Ben bu oyuna oyuncu üzerinden bakmadım, organizasyon üzerinden baktım. Bugün Dorukhan'ın oynamama sebeplerinden birisi hastalığı birisi de Siopis'in tek olarak orada daha iyi performans vermesi." değerlendirmesini yaptı.

Trabzonspor'un ilk yarıda daha etkisiz bir görüntü sergileyip sergilemediği sorusuna yanıt veren 59 yaşındaki teknik adam, "İlk yarıda kayıp bir Trabzonspor olduğuna katılmıyorum. İkinci yarıda daha dominant bir Trabzonspor vardı. İlk yarıdaki oyunu tarif ederken şunu söylemek lazım; gole kadar oyunu kontrol ettik. İkinci yarıda Bartra ve Bardhi gibi teknik oyuncuların oyuna girmesiyle rakibimizi itebildik" şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı, basın toplantısını, "Trabzonspor her şeyi çalışıyor. Savunmayı da çalışıyor hücumu da çalışıyor. Maçtan önce hakemin analizini yaptırmıştım. Çok iyi bir hakem. Oyuncuların hep ayakta kalması lazım. İlk golü ayağımızdaki topu verdiğimiz için yediğimizi düşünüyorum ancak bunlar futbolda var." sözleriyle noktaladı.

Editör: Haber TS