İngiltere Kraliyet Ailesi'nin gelini Kate Middleton, geçtiğimiz gün 40 yaşına girdi. Cambridge Düşesi doğum gününü özel karelerle kutladı…

Cambridge Düşesi Kate Middleton, İngiltere Kraliyet Ailesi'nin ve ülkenin gözde gelini namını koruyor. 40 yaşına giren Düşes, doğum gününde Hollywood yıldızlarını kıskandıran pozlar verdi. Adeta resimden fırlamış gibi görünen bu pozları görenlerde hayranlık uyandırdı.

PRENSES DİANA'YA SAYGI DURUŞUNDA BULUNDU

İtalyan moda fotoğrafçısı Roversi'nin çektiği karelerde Middleton, ünlü tasarımcı Alexander McQueen imzalı elbiseleri tercih etti. Londra'da gerçekleşen çekimde Middleton, hiç tanışmadığı kayınvalidesi Prenses Diana için de saygı duruşunda bulundu.

KAYINVALİDESİNİN KÜPELERİNİ KULLANDI

Middleton, Prenses Diana ile özdeşleşen pırlanta ve inci küpelerle kameranın karşısına geçti. Kensington Sarayı'nın fotoğrafı hesabından paylaşılan resimlerde Kate Middleton, Lady Diana'nın Collingwood küpelerini taktı. Bazıları siyah-beyaz çekilen pozlarda Middleton'ın kamuoyuna yansıtmadığı üç farklı kişiliğinin ön plana çıkarıldığı da kaydedildi.

Editör: TE Bilişim