OBİ MİKEL OYUNU BOZDU!

Trabzonspor’a transferi gerçekleştikten sonra çok mutlu olan Trabzonsporlu taraftarlar, Obi Mikel’e sabır göstermemiş ve ıslık seslerini erken yükseltmeye başlamıştı. Trabzonspor'un başarısını istemeyen malum medyanın da, ailesi üzerinden çıkarttığı haberler yıldız futbolcuyu oldukça etkilemiş olsa gerek, ilk haftalarda Türkiye’ye alışmakta biraz güçlük çekti. Fakat Obi Mikel, bunları birer birer aştı ve gerçek performansını yakaladı. Demek ki neymiş, sabrın sonu selametmiş. Basel karşısında Obi Mikel’in ortaya koyduğu istatistik, bunun en güzel örneği oldu. Sahada 90 dakika kalan Mikel, sadece 2 pas hatası yaptı. Ve %96,1’lik pas başarısı göstererek sahadaki futbolcuların bu anlamda en iyisi olmayı başardı. Girdiği 12 tane ikili mücadelenin de 8’inden galip ayrılan Obi Mikel’e nazar değmesin diyelim. Başarılarının devamını dileyelim. Rakip fileleri havalandırmasa da ortaya koyduğu performans ile malum medyaya sağlam goller atıyor ve oyunlarını bozmaya devam ediyor.

MEHMET EKİCİ'NİN ACINACAK GÖRÜNTÜSÜ

Trabzonspor’dan ayrılışı oldukça olaylı olmuştu Mehmet Ekici’nin. Fenerbahçe’ye gitme ısrarı sonrası kadro dışı kalmayı bile göze alan Mehmet Ekici’ye adeta Trabzonsporlu taraftarların ahı tuttu. Alma Trabzonspor taraftarının ahını çıkar aheste aheste… Trabzonspor’a karı olacakken, kendine de Trabzonspor’a da zarar veren Mehmet Ekici, ektiğini kısa sürede biçti. Sosyal medyada dolaşırken gözümüze bir kare çarptı.  Fenerbahçeli futbolcular takım halinde neşeli idmanlarını gerçekleştirirken, Mehmet Ekici arkadan onları izliyordu. Aklımıza hemen, mahalle maçlarında kadroya alınmayan çocuklar geldi. Üzüldük… Ne diyelim Mehmet Ekici, sen de artık kumda oynarsın.

PARMAK'IN RÜYASI

Abdulkadir Parmak’ın attığı golden önce Daniel Sturridge ona ne dedi diye mutlaka herkes bizler gibi maçı izlerken merak etmiştir. Kimisi dedi ki,”direk kaleye vur” , “kimisi orta kes” dediğini düşündü. Ama işin aslı frikiği kullanmak isteyen Daniel Sturridge, Parmak’ın rüyasına takıldı. Dünya yıldızı, Abdulkadir Parmak’tan “rüyamda gördüm gol olacak” şeklinde aldığı cevap sonrası uzaklaştı ve muhteşem golü izledi. Bundan sonra Abdulkadir Parmak’ın gördüğü rüyalar daha da dikkate alınmalı.

TÜRK FUTBOLU 3'TEN BÜYÜKTÜR

Trabzonspor’u yıllardır yakından takip eden TFF yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu, Basel ile oynanan karşılaşmada da yerini aldı. Aile dostlarıyla birlikte karşılaşmayı izleyen Mustafa Hacıkerimoğlu’nun heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Trabzonspor’a olan bağını ve bağlığını net şekilde gösteren Mustafa Hacıkerimoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu’nda da Anadolu kulüplerinin hakkını arama mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Her zaman söylüyoruz Türk futbolu 3’ten büyüktür… Bu büyüklüğü gösterecek, Anadolu’nun gücünü birleştirecek isimlere ihtiyaç var. Bu konuda da en büyük görev Hacıkerimoğlu’na düşüyor. Şüphesiz bunu görevin üstesinden en iyi şekilde gelecektir.

ORTAHİSAR'DA DİKKAT ÇEKEN REKLAM AFİŞİ

Trabzon sokaklarında gezerken bir reklam afişi dikkatimizi çekti. Afiş çok iyi güzel diyordu. “Kredi alma Allah cc. Kur’an-ı Kerim’de emrediyor FAİZİ TERKEDİN…! Yok eğer böyle yapmazsanız ALLAH’A VE PEYGAMBERİNE SAVAŞ AÇTIĞINIZI BİLİN ( Bakara Suresi, 279. Ayet) FAİZE BULAŞMA! Ortahisar’da açılan bu pankartı kim ve kimler açtı bilmiyoruz. “faizsiz borç verdiler de almadık mı?” diye eleştiren de oldu, yapılan bu reklamı destekleyen de. Biz ise yorumsuz paylaşalım istedik.

Editör: TE Bilişim