Bu bayrak boğaza asılacak!

Trabzon Kuran Kursu Mahallesi’nin güler yüzlü bakkalı Eyüp Yusuf, Trabzonspor Konyaspor karşılaşmasında krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Trabzonspor sevdalısı olan Eyüp Yusuf’un ölüm haberi bordo mavili camiayı derinden üzdü.

Eyüp Yusuf’un sosyal medya hesabını incelediğimizde, kendisinin Trabzonspor ile yatıp Trabzonspor ile kalktığını net şekilde gözlemledik.

Eyüp Yusuf, 23 Ocak tarihli paylaşımında ise, ”Bu bayrak boğaza asılacak” demişti.

Trabzonsporlular da harekete geçerek, şampiyonluk sonrası Trabzonspor bayrağı ile beraber Eyüp Yusuf’un da fotoğrafının İstanbul Boğazında asılması planlıyor.

Yönetim kurulu üyelerine hak ettikleri ilgi gösteriliyor

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor’un Konyaspor galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplamak üzere stat önüne geldi.

Ağaoğlu’nu röportajı esnasında yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Ağaoğlu’nu bekleyen yöneticilere de taraftarın ilgisi bir hayli fazla oldu.

Başkanın röportajını bekleyen yönetim kurulu üyeleri taraftarlar ile fotoğraflar çekildi.

Taraftar, başarı da pay sahibi olan herkese hak ettiği ilgi ve alakayı göstermiş oldu.


 

Egemen Korkmaz’dan ince davranış

Trabzonspor’un Konyaspor’u mağlup etmesinden sonra taraftarların futbolcularla galibiyeti kutlaması artık gelenek oldu. Bir başka gelenek te Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın soyunda odasından sahaya davet edilerek taraftarı selamlaması. Avcı, bu selamlamayı tek başına yapmayıp tüm teknik heyet ile beraber sahaya dönüp taraftarı selamlıyor. Konyaspor maçından sonra Abdullah Avcı, yine teknik heyet ile birlikte sahaya çıktı tüm tribünleri teknik heyeti ile birlikte selamladı. Bu selamlamadan sonra tribünler hep birlikte yardımcı antrenör Egemen Korkmaz’a, “Egemen Korkmaz ortaya, üçlü çektir tayfaya” diye tezahürat yaptı. Bordo Mavili takımın 2010-2011 sezonunda formasını giyen ve stoper olarak görev yapan Egemen Korkmaz, o sezonun üçlü çektiren baş rol oyuncusuydu. Buradan yola çıkarak tezahürat ta bulunan Bordo mavili taraftarların ısrarlı davranmasına alkışlarla karşılık veren Egemen Korkmaz, bu ısrarlara rağmen üçlü çektirmezken bu hareketi ile Abdullah Avcı’nın önüne geçmeme hassasiyetinin ince bir düşüncesiydi.

Hacıkerimoğlu’nun hassasiyeti

Trabzonspor’un dün akşam kazandığı Konyaspor maçının galibiyet sevinci buruk yaşandı. Stat da geçirdiği kalp krizinden sonra vefat eden Eyüp Yusuf isimli taraftarın ölüm haberi camiada büyük bir üzüntü yaşattı. Trabzonspor’u içeride dışarıda her maç takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu da bu ölüm haberine en çok üzülenlerden biri. Dün akşam maçtan sonra İstanbul’a dönmeyi planlayan Mustafa Hacıkerimoğlu’nun ölüm haberinden sonra kararını değiştirerek Eyüp Yusuf’un bugün düzenlenecek cenaze törenine katılmak için Trabzon’da kaldığını öğrendik.

Trabzon ve Trabzonspor sevdası bilinen Mustafa Hacıkerimoğlu, bu duyarlı davranışı ile bir kez daha takdiri hak etti.

Editör: TE Bilişim