Dün Trabzon’un derin kulis bilgilerini sizlerle paylaştıktan sonra çok sayıda telefon aldık. Durumdan memnun olan da var. Memnun oluyormuş gibi görünüp, rahatsız olanda. HaberTS ailesi olarak yıllardır Trabzonspor haberleri dışına pek çıkmamaktaydık. Fakat bundan sonra Kulis Meydanı’nda her türlü özel bilgiye ulaşabileceğinizi tekrarlıyoruz.

HABERTS’NİN HABERİ SOSYAL MEDYADA ETKİSİNİ GÖSTERDİ


Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde 2010-2011 kupası için ayrılan bir yer vardı. Hepimizin heyecanla, umutla ve kararlı şekilde beklediği o yerin Trabzonspor’un hakkı olan kupa ile doldurulmasıydı. Ama dün ne olduysa o yer Trabzonspor’un efsane forması koyularak dolduruldu. HaberTS.com olarak konuyu gündeme getirdik, haberini yaptık. Tabi ki, tepkiler de peş peşe gelmeye başladı. Taraftar haklı olarak orada 2010-2011 kupasını görmek istiyor, yıllardır bunun mücadelesini veriyor. Alınan bu karar herkes gibi bizi de üzmüştü. Neyse ki, daha sonrasında sosyal medyada gezinirken Barış Keleş’in paylaşımını gördük.” An itibariyle 2010-2011 kupamızın yeri...” şeklinde. Sevindik, mutlu olduk. Dememiz o ki, o alan Trabzonspor’un 2010-2011 kupası gelene kadar boş durmalı. Asla vazgeçmemeli, yılmamalı, yıkılmamalıyız. Hakkımız olanı alana dek savaşmazsak eğer, bundan sonra da yine aynı senaryoları izleriz. Adalet, bu sefer topal değil sakat kalmış gözükse de, adaletli ve iyi bir futbol cerrahının geleceği günü iple çekiyor olacağız.

ALKIŞLAR BİLAL HANCI’YA


Bilal Hancı, Trabzonlu ve iyi bir Trabzonsporlu kendisi. Sosyal medyada “kafalar” ekibi olarak sosyal medyada büyük ses getirirken, bireysel olarak seslendirdiği şarkılar ile de adından sıkça söz ettiriyor ve milyonların beğenisini kazanmayı başarıyor. Tabi milyonların beğenisini kazanırken, Trabzonspor’a olan bağından da asla vazgeçmiyor. Bazıları gibi,”ben artık topluma mal oldum. Trabzonsporlu kimliğim bana zarar verir. Takipçilerimi kızdırmayayım” demek yerine Trabzonspor’a olan sevgisini üstüne basa basa vurguluyor. Belki de binlerce genç onun sayesinde Trabzonspor’u seviyor. Öncelikle bu konudan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Hatırlanacağı üzere Bilal Hancı, Muharrem Usta ile yıllar önce kısa bir video çekmiş, oldukça da beğenilmişti. Kendisi “Feriğim” şarkısıyla alakalı canlı yayın yaparken, girdik ve sorduk “Trabzonspor’a sürprizler var mı?” diye. “her zaman olacak.” dedi. Biz de bu sözün üzerine heyecanla bekliyoruz.

CELİL HEKİMOĞLU’NU BEKLİYORUZ


Her sene Trabzonspor’dan aldığı formalar ile adından söz ettiren Celil Hekimoğlu’ndan bu sene böyle bir haber alamadık. Nedenini bilmiyoruz fakat bu sene de Celil Hekimoğlu’ndan geçmiş yıllarda olduğu gibi Trabzonspor’a forma desteğini bekliyoruz. Kimisi, “Hekimoğlu bu sene forma alırsa, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aldığı 2019 formanın gölgesinde kalacağını ve bunun PR çalışmasını önceki seneler gibi yapamayacağını” söylüyor. Kimisi ise “Celil Hekimoğlu en az 500 forma almıştır.” bile diyor. Bu konuda Trabzonsporlular merak ediyor. Her sene Trabzonspor’a forma desteği veren Celil Hekimoğlu’nun bu sene adını neden duyamadık diye. Bizim merağımız giderilsin diye değil de, Trabzonspor’a katkı olsun diye Celil Hekimoğlu her zaman olduğu gibi yine üzerine düşeni yapacaktır diye umut ediyoruz.

ABDÜLKADİR ÖMÜR’ÜN AKIBETİ


Dün Trabzonspor’un efsane kadrosunda yer alan eski futbolcusu ile konuşurken Abdülkadir Ömür’den konu açıldı. “nasıl menisküs ameliyatıdır o” dedi. Önce anlayamadık sonra devam etti. ”o işte başka işler vardır.” Dedi. “Nasıl?” diye sorunca… Başladı anlatmaya. Tabi ki kesin değildi dedikleri ama tahmini olarak konuşuyordu. “bence, Abdülkadir’de yırtık bile olabilir. Bu durumu zamanında tespit edemedikleri için gizliyor olabilirler. Yoksa bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyorum” dedi. Bu sözler üzerine konuya hakim doktor ile de görüştük ve o da benzeri cümleler kullandı. Trabzonspor’da sakatlıklar üzerine koyulan teşhisler, sakatlıklar kadar can sıkmaya başladı. Onazi’nin durumu da bunun en net gösterkesi, umarız Abdülkadir Ömür’ün akıbeti de, Onazi gibi olmaz.

TEOMAN YILMAZ FACEBOOK’TAN SONRA YOUTUBE’DE


Facebook üzerinden yaptığı paylaşımlar ile Trabzon’da adından sıkça söz ettiren Teoman Yılmaz, şehrin de önemli sorunlarına değiniyor. Bizler de kendisini yakından takip ediyoruz. Doğruya doğru diyor, yanlışa yanlış diyor. Yanlışlar fazla, doğrular az olunca haliyle muhalefet ediyor gibi görünüyor. Ama Teoman Yılmaz kararlı bir şekilde, Trabzon’un daha güzel olması adına kötü ve olmaması gereken görüntüleri paylaşmaya devam ediyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Teoman Yılmaz’ın artık YouTube kanalı da açtığını ve Facebook haricinde oradan da takip edilmesi gerektiğini paylaşıyoruz.

Dip not: 0850 302 02 61 nolu Whatsapp hattımızdan kulis bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz...

Editör: TE Bilişim