TEBRİKLER ŞOTA

Trabzonspor’un eski futbolcu ve teknik direktörü Şota’nın Özbekistan’da farklı şampiyonluğu en çok Trabzonsporlu taraftarları mutlu etti. Daha ligin bitimine 6 hafta varken şampiyonluk yaşayan Şota’yı tebrik ediyoruz. Pakhtakor FC bu sezon hiç mağlubiyet yaşamayan Şota sadece 2 beraberlik aldı. Hemen akıllara Trabzonspor’u çalıştırdığı dönem ve “Onur’un morali bozuk” sözü gelmedi değil. Takım içerisinden sabote edilen, yönetimi devirmek için varını yoğunu ortaya koyanların da katkısıyla Şota’nın Trabzonspor kariyeri pek de istenildiği gibi gitmedi. Ama taraftarın ona olan sevgisi hiç bitmedi. Bitmeyecek gibi de görünüyor. 

BU GURUR TRABZONSPOR''A YETMEZ

İngiltere’nin iki dev kulübü biri Chelsea diğeri ise Liverpool. Bu hafta karşılaşacakları maç öncesi sosyal medya hesapları üzerinden harekete geçtiler. Liverpool Daniel Sturridge’in Chelsea’ya attığı gol ile ezeli rakibine mesaj verirken, Chelsea’dan da cevap gecikmedi. Resmi hesabından Liverpool’a gönderme yapan İngiliz kulübü Obi Mikel’in attığı golü yayınladı. Trabzonspor medya birimi de konuya müdahil olarak, iki dev kapışmanın başrol oyuncularının Trabzonspor forması altında oynadığını her iki kulübe hatırlattı. PR ve marka değeri için bu durum güzel, umarız sahaya da bu kalite yansır. Evet bu Trabzonspor'un gururudur ama bu gurur Trabzonspor'a yetmez. Her iki futbolcunun da kalitesine yakışır futboluna, Trabzonspor'un ihtiyacı var.

ESKİ ONAZİ'Yİ KİMSE BEKLEMESİN

Onazi’den gelen haberler hiç de iç açıcı değil. Sakatlığında iyileşme süreci iyice uzayan Onazi’nin aldığı kilolar dikkatleri çekiyor. Onazi’yi gören,”daha dönse de oynayamaz” diyor. Durum o kadar vahim. Sorduk soruşturduk ve öğrendik ki, Onazi’nin sahalara dönüşü daha da uzayacak. Evet belki kadroda denecek ama idmanlarda o eski halinden eser kalmamış. Umarız Onazi herkes gibi bizleri de yanıltır. Kilolarını verir ve sahalara biran evvel döner. Bize göre kimse artık eski Onazi’yi beklemesin.

ŞAMPİYON ABDULLAH ÖZTÜRK

Trabzonspor’un bir çok branşı var. Bunlardan biri de masa tenisi. Trabzonspor’un oyuncusu olan Abdullah Öztürk, İsveç'in Helsingborg şehrinde kazandı. Ülkemize altın madalyayla dönüyor. Paralimpik Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Abdullah Öztürk’ü tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Öztürk'ün altın madalyası spor şehri Trabzonspor'da gerektiği ilgiyi görmeli ve futbolun gölgesinde kalmamalı.

BELEDİYE'NİN DİKKAT ÇEKEN TAKİP LİSTESİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin resmi Twitter hesabı, Trabzon halkının yakından takip etmesi gereken bir hesap. Trabzon’da geler oluyor? Neler olacak buradan paylaşılmakta. Bizim de takibimizde olan Büyükşehir Belediyesi’nin resmi hesabının kimleri takip ettiğini görelim istedik.  Trabzon’un AK Parti ve İYİ Partili vekilini takip eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, CHP’li Ahmet Kaya’yı takip etmiyor. Belediye’nin 20 kişilik takip ettiği isimler arasında Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu da yer alıyor. İlgimizi çekti paylaşalım istedik.