AĞAOĞLU KARARININ ARKASINDA DURMALI

Fikret Orman’ın istifa kararı, Trabzonspor’un kötü gidişi her iki takım içinde Beşiktaş – Trabzonspor maçının önemini arttırdı. Alınacak galibiyet her iki camia için de havayı bir anda değiştirir. Durum böyle olunca, Abdullah Avcı’nın da sallanan koltuğunu sağlama almak için bu maça ayrı önem verdiğini öğrendik. Trabzonspor’da Ünal Karaman’ın ise Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamalarından sonra en azından devre arasına kadar takımda kalmayı garantilemiş ve maça Avcı’ya göre daha rahat çıkacak. Tabi ki Ahmet Ağaoğlu’nun yaptığı açıklamaların arkasında ne kadar durabileceğini zaman gösterecek. Bizim dememiz o ki, Ünal Karaman gitse  yerine kim gelecek? Gelen neyi değiştirecebilecek? Bu soruların cevabı verilmedikten sonra Trabzonspor’da değişikliğe gitmenin anlamı yok.

TRABZON'UN AĞIR TOPLARI DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor’un derbi maçları öncesinde ulusal basında, Trabzonspor’u karıştıracak haberler çıkardı. Beşiktaş maçı öncesi henüz böyle haberler okumadık. Muhtemelen okumayacağız da. Trabzonspor camiasını ağır topları, Trabzonspor’a karşı basın kanalıyla operasyon yapanlara karşı artık tavır koyacaklarını açık açık medya baronlarına belirttikleri bilgisine ulaştık. Obi Mikel ve Daniel Sturridge’in hakkında iki futbolcunun da motivasyonunu düşürecek, moralini bozacak şekilde yapılan haberler okurduk. Trabzonspor camiasının etkili iş adamları, Trabzonspor camiasını olumsuz etkileyecek haberler çıkartanlara karşı tavrını net koyacak. Yani artık Trabzonspor üzerine plan yapanlar bedelini ödeyecek.

MUSTAFA HACIKERİMOĞLU HAREKETE GEÇTİ

Hakem hata yapabilir, fakat VAR hakemin hatalarını kapatmak için kurulmuş bir sistem. Bu sistemin doğru işletilmemesi herkes gibi TFF’de yer alan yöneticilerin de tepkisini çekiyor. Bir güzel haber de TFF’den aldık. VAR ile yapılan hatalar TFF’nin Trabzonlu yöneticisi Mustafa Hacıkerimoğlu’nu  fazlasıyla sinirlendirmiş. Hacıkerimoğlu’nun sadece Trabzonspor’a karşı yapılan haksızlıkları değil bütün Anadolu kulüplerine karşı yapılan haksızlıkları dile getirerek, VAR sistemi ile yapılan hataların artık son bulması için önemli adımlar atmış. Hacıkerimoğlu’nun Anadolu kulüplerine sahip çıkması ve güçlüden yana işleyen futbolun adaletine son verdirme çabasını gördük, mutlu olduk. Mustafa Hacıkerimoğlu’nun sisteme adaleti getirecek gücünü biliyor ve inanıyoruz. Umarız emeline ulaşır ve Türk futbolunu büyük bir sıkıntıdan kurtarır. 

SAHANIN DIŞINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ

Beşiktaş maçı öncesi bir güzel görüntü de futbolculardan geldi. Dün sosyal medyadan paylaşım yapan futbolcular “aile” vurgusunun altını çizdi. 18 isim yemekte buluşurken hepsinin moralinin de oldukça yüksek olduğu gözlendi. Futbolcuların sosyal medyadan “aile” etiketiyle paylaştığı yemeğin görüntüsü Trabzonsporlu taraftarları oldukça mutlu etti. Gözler ise karede gözükmeyen Alexander Sörloth’u aramadı değil. Trabzonsporlu futbolcuların birlikte idman haricinde de mutlu zaman geçirmesi güzel. Umarız devamı gelir, bu birlik beraberlik sahaya yansır. 

ALKIŞLAR ARSİN BELEDİYE BAŞKANINA

Geçtiğimiz günlerde Kulis Meydanı’nda Arsin Sahili’nde kaldırım taşlarının bozukluğu, çıkan yosunları sebebiyle Arsin Belediyesi’ni eleştirmiştik. Arsin Sahili’ne gerekli işlemin yapılacağı bilgisini aldık ve sevindik. Trabzon’un en güzel sahili diyebiliriz Arsin’in sahiline. Bir güzel görüntüye daha rastladık sosyal medyada dolaşırken. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u dolmuş şöförlüğü yaparken gördük. Arsin-Atayurt arasında direksiyon başına geçen Gürsoy, vatandaşların hem derdini dinledi. Hem de gidecekleri yere kadar götürdü. Bu durumdan hem vatandaş memnun kaldı hem de Gürsoy sağlam bir alkışı hak etti. Dolmuş parası da almayan Muhammet Sait Gürsoy, bakalım dinlediği vatandaşın dertlerine de çare olacak mı? Yoksa sadece bu anlar bir karede mi kalacak… Takipçisi olacağız.
 

Editör: TE Bilişim