SÖRLOTH'UN SIKINTISI BELLİ OLDU

Alexander Sörloth, Trabzonspor ile iyi bir başlangıç yaptı. Fakat son haftalar ile ilk haftalar arasında büyük fark oluşunca eleştiriler de başladı. “Rodallega hiç gönderilmeyecekti!” diyenler de oldu. Sanki Rodallega Trabzonspor’da her maç iyi oynuyordu veya Rodallega şuan Denizlispor’da çok iyi performans gösteriyormuş gibi. Denizlispor’da 5 maçta 1 gol atan Rodallega’nın maçlarıın izleyen “çok şükür kurtulduk” der. Denizlisporlu taraftarların Rodallega’ya olan tepkisi, Trabzonsporlu taraftarların Sörloth’a olan tepkisinden daha fazla olduğu da kesin. Peki Alexander Sörloth’un performansı neden bu kadar geriledi diye biraz araştırdık. Genelde aldığımız cevap, yedek kalma korkusu olduğunu öğrendik. Yakınlarına,”ben Trabzonspor’a kendimi göstermek için geldim. Daniel Sturridge varken benim kendimi gösterme şansım çok az” diye dert yandığını duyduk.

TRABZONSPOR BASKETBOL GELECEĞİNİ ARIYOR

Karşıyaka Basketbol takımı Trabzon’a yatırım yaparken, Trabzonspor’un izlediğini yazmıştık. Aradan 24 saat geçmeden Trabzonspor’un da harekete geçtiğini gördük. Trabzonspor’un büyük gücü sosyal medyadan Trabzonsporlu taraftarlar bilgilendirildi ve Trabzonspor’un altyapısına çağrı yapıldı. Trabzonspor bir spor kentidir ve futboldan sonra basketbolun da bu şehre renk kattığını gördük. Haydi gençler Trabzonspor Basketbol’un bu çağrısına kulak verin…

İşte kulüpten yapılan çağrı

“Kulübümüz bünyesinde gerçekleştirilecek basketbol kış okulu için kayıtlarımız bugün başladı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Amatör Branşlar ve Tesisler Koordinatörümüz Yusuf Hayırlıoğlu, şunları söyledi:
"Oldukça verimli geçen yaz okulu çalışmalarının ardından şimdi de kış okulu faaliyetlerine başlayacağız. 5-17 yaşları arasındaki kız ve erkek sporcuların kayıt yaptırabileceği basketbol okulumuzun faaliyetleri 5 Ekim, Cumartesi günü başlayacaktır. Hayri Gür Spor Salonu'ndaki çalışmalar Cumartesi ve Pazar günleri 10:00 - 14:00 saatleri arasındaki gerçekleştirilecektir. Faaliyetler sonunda ise teknik heyetimiz tarafından başarılı bulunan sporcular kulübümüzün altyapısına dahil edilecektir."
Kayıtların TS Club Mağazalarından ve Hayri Gür Spor Salonu'ndan yapılabildiğini dile getiren Hayırlıoğlu, "Kayıt yapan çocuklarımız kulübümüz tarafından organize edilen servislerle belirlenecek saat ve güzergahlar üzerinden okula ulaşımlarını sağlayabilecektir" şeklinde konuştu.”

MİLYONLARCA TAKİPÇİYE PROFESYONEL HİZMET

Daniel Sturridge, sahada kendini gösteremedi fakat sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 3,6 Milyon takipçisi olan Daniel Sturridge, Trabzonspor’un tam 6 katı takipçiye sahip. Trabzon’da yaşadığı anları paylaşarak büyük beğeni toplayan süper star, son hazırladığı video klipte Trabzonsporlu taraftarlar ile olan anılarını paylaştı. Videoda yer alan Trabzonsporlu taraftarlar da milyonlarca kişi tarafından izlenmenin mutluluğunu yaşadı. Milyonlarca takipçisine Trabzonspor’un büyüklüğünü gösteren Sturridge, sosyal medyaya nasıl bu kadar zaman ayırıyor diye düşünenler olabilir. Yıldız futbolcunun yıllardır profesyonel bir ekibi var. Sürekli videolarını çeken, videolarını hazırlayan ve paylaşımları profesyonel hale getiren destekçileri var. İlerleyen günlerde Sturridge’in sosyal medya danışmanları ile Trabzonspor medya birinin ortaklaşa hazırlayacağı bir video izleyebiliriz.

BEŞİKTAŞ MAÇI ÖNCESİ DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

Tribünlerde iki ezeli rakip, sokakta ise güzel dostluk kurmayı başardılar. Trabzonspor’un Beşiktaş’ı evinde ağırlayacağı karşılaşma öncesinde Trabzonsporlu taraftarların ilgisi büyük. Beşiktaşlı taraftarlar da takımlarını desteklemek için Trabzon’a geldiler. Medical Park Stadı’nın önünde çekilen fotoğraf dikkatimizi çekti. Trabzonlu Gençler taraftar grubunun başkanı Mehmet Fındıkçı, Beşiktaşlı taraftarlar ile fotoğraf çekilerek, ”Dostlarımız gelmiş uğramadan geçmediler.” Diyerek paylaşımda bulundu. Taraftar gruplarının arasında oluşan dostluk şüphesiz herkesi mutlu ediyordur. Kavgadan beslenenler hariç… 

TRABZON HALKI MEYDAN PARKI'NDA ÇAY İÇMEMİYOR!

Trabzon’da halk isyanda. Neden mi? Meydan’da çay fiyatlarından herkes şikayetçi. İşletmeler kiraların yüksekliğinden şikayet ederken, Trabzon halkı da çaya 3 TL ödemekten rahatsız. Trabzon Meydan Parkı’nda fiyatları böyle yüksekten uçması, Trabzon’un misafirlerini de oldukça rahatsız etmekte. Trabzon halkının buluşma noktasında çay fiyatları tekrar gözden geçirilir mi bilemiyoruz.  Başkan Murat Zorluoğlu’na da bu konuda sosyal medya üzerinden çok sayıda şikayet ulaştığını görüyoruz. Bu şikayetlere kulak tıkayacak mı? Yoksa işletmeler ile bir araya gelecek vatandaşın maliyeti belli olan çayı rahatlıkla içmesi sağlanacak mı? Sohbetlerin çay tadında olması için Murat Zorluoğlu’na bizler de buradan çağrı yapıyoruz. Lütfen Meydan Parkı’nda ki işletmelerle doğru yolu belirleyin. 
 

Editör: TE Bilişim