AHMET AKİF ALBAYRAK'A BÜYÜK İLGİ

Trabzonspor sevdası babadan oğula bir mirastır. Sadık Albayrak’tan Berat Albayrak’a, Berat Albayrak’tan da Ahmet Akif Albayrak’a. Milli maç sonrasında dedesi Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına Trabzonspor formasıyla çıkan ve Fenerbahçeli dedesinin sitemine, giydiği Trabzonspor formasının da hakkını vererek 10 numara cevap vermişti. Trabzonsporlu taraftarları mest eden Ahmet Akif Albayrak, Trabzonspor’un maçlarına gelebilmek için de yoğun çaba gösteriyor. Trabzonspor’un Beşiktaş’ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı da canlı olarak izlemeye gelen ve stadyumda telefonuyla bol bol kayıt alan Ahmet Akif Albayrak, Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgisini gördü. Fanatik Fenerbahçeli dedeye rağmen Trabzonspor’a olan sevdasından vazgeçmeyen torun bu ilgiyi hak ediyor. 

DANİEL STURRİDGE'NİN DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜSÜ

Bir dünya yıldızı, Liverpool’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadıktan sonra Trabzonspor’a transfer oluyor. Trabzonspor’da kadroya girmekte zorluk yaşıyor. Sosyal medyadan forma giymek istediğini açıklıyor fakat hocası Ünal Karaman onun yedek kulübesinde kalması gerektiğini düşünüyor. Trabzonspor, Beşiktaş ile karşılaşıyor karşılaşmanın sonuna gelinmişken Daniel Sturridge yedek kulübesinden kalkıyor maça girmeye hazırlanıyor. Dakikalar 89, Trabzonspor maçı garantilemiş ve o anda bir görüntü dikkatimizi çekiyor. Daniel Sturridge dikkatle Ünal Karaman’ın verdiği taktiği dinliyor. Bir çok dünya yıldızı gibi yapmıyor ve ”ben bu dakikadan sonra oyuna girmem” demiyor. Ayrıca girmeden hocasının da verdiği taktiği dikkate alıyor. Güzel bir profesyonellik örneğine canlı şahit olduk. 

ALKIŞLAR HÜSEYİN ÇİMŞİR'E

Beşiktaş karşısında Trabzonspor’un yedek kulübesinde dikkat çeken bir başka ayrıntı da yardımcı hocaydı. Hüseyin Çimşir hemen hemen her pozisyonda ciddi reaksiyon verdi. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası, Ünal Karaman’ın yardımcı hoca sıkıntısı yaşadığı söyleniyordu. Hüseyin Çimşir bu söylentilerden mi etkilendi bilinmez. Ama dün Beşiktaş karşısında en çok ter döken isimlerdendi. Futbolcuları tek tek uyardı. Ünal Karaman’a sağlam yardımcı oldu. Bundan sonraki maçlarda da yedek kulübesinde oturanların Ünal Karaman’a aynı şekilde yardımcı olmalarını bekliyor olacağız. Hakemin hatalı kararları sonrasında gösterilen tepkiler de çok yerindeydi. Her maç aynı arzu, istek ve inançla çıkılırsa şampiyonluk Trabzonspor’a uzak değil. Yeter ki, yedek kulübesinden sahadaki futbolcusuna, yönetiminden taraftarına hakkımızı yedirmemek için gerekli mücadeleyi gösterelim.

TRABZONSPOR BÖYLE KENETLENİRSE...

Son haftalarda Kulis Meydanı’ndan en çok eleştirdiğimiz konuydu takımın kenetlenmemesi, boşvermişliği, bitse de gitsek tavrı. Beşiktaş karşısında ise durum tam tersiydi. Takım inanmış şekilde mücadele etti. Masöründen teknik ekibine, menajerinden futbolcusuna kadar sahada kenetlenmiş bir takım gördük. Haliyle Trabzonsporlu taraftarlar da bu anları sosyal medyada paylaşarak olması gereken durumu beğenerek paylaştı. Umarız bu Beşiktaş maçına özel bir durum olmaz, her maça Beşiktaş maçı gibi hazırlanılır. Her maç bu maçta olduğu gibi takım kenetlenir. Maçın kazanılıp, kaybedilmesinden daha önemli gösterilen bu tavır.

MUHARREM USTA'NIN SOSA ÜZERİNDEN SİTEMİ

Trabzonspor’un eski başkanlarından Muharrem Usta, bordo-mavili takımın Beşiktaş karşısında en etkili futbolcusu Jose Sosa’yı Trabzonspor’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Usta, Sosa’nın Trabzonspor’a gösterdiği aidiyet duygusu, şüphesiz en çok onu Trabzonspor’a transfer eden Muharrem Usta’yı mutlu ediyor. Muharrem Usta, dün Sosa’nın gösterdiği performans üzerinden de ince mesajlar verdi. Usta, “Maestro sen bize lazımsın gelmelisin. Hem maestro olmalısın, hem de gençlere örnek olmalısın. Senin de katkınla gençleri milyonlarca dolara satmalıyız. O gün içten ve dıştan bu adama ne gerek vardı diyenler; şimdi ona Sosa bey diyorlar. Teşekkürler Sosa bey” şeklinde yaptığı mesaja binlerce Trabzonspor taraftarı destek verdi. 
 

Editör: TE Bilişim