Trabzonspor Cup sona erdi

Trabzon’da Trabzonspor Cup olarak düzenlenen turnuva 4 gün sürdü.
Trabzonspor’un ilk defa böyle bir organizasyona imza atmasını göz önüne aldığımızda, turnuva oldukça başarılı geçti.
Futbolcular pandemi döneminde maç oynama şansı buldu.
Basının turnuvadan haberdar edilmemesi ile serzenişlerimizi dile getirdik. Bundan sonraki turnuvalarda ise böyle güzel düşünülmüş bir organizasyonu basın ile koordineli şekilde gerçekleştireceğinin müjdesini aldık.
Özellikle Gölcük’ten, Diyarbakır, Mardin’den ve komşu şehir Rize’den gelen takımlar turnuvaya renk kattılar.
Turnuvanın kısa süre içerisinde organize edilmesi nedeniyle yaşanan ufak sorunları da görmezden gelmek gerekiyor diye düşünüyoruz.
Bu turnuvadan çıkartılacak dersleri de herkesin çıkarttığını gördük.
Trabzonspor’un bundan sonra düzenleyeceği bu tarz organizasyonlarda bütün dünyaya Trabzon’dan verilecek güzel mesaj ve görüntüleri şimdiden iple çekiyoruz.
Bizleri en çok mutlu eden ise, Trabzon’dan ayrılan küçük yüreklerin Trabzonspor sevgisiyle şehirden ayrıldığını görmek oldu. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz.



En azından kupa alan takımları öğrenseydik!

Trabzonspor’un organize ettiği turnuva sonrasında kulübün resmi sitesinden de açıklama yapıldı.

Haber metnini gördüğümüzde, basının haberdar edilmediği turnuvada basın mensupları resmi site üzerinden edinecekleri bilgiler ile bu güzel organizasyonu servis edecekken, altyapı medya biriminin sınıfta kaldığını net şekilde söyleyebiliriz.

Trabzonspor’un organize ettiği turnuvada hangi maç ne şekilde sonuçlanmış? Kim kiminle maç yapmış… Detaylarına ulaşamadık. Hatta kupaları hangi takımlar aldı? Bunu da bilmiyoruz. 

Resmi sitede yer alan tek doyurucu bilgiyi ise sizlerle paylaşıyoruz.

Trabzonspor Kulübü tarafından organize edilen turnuva ile alakalı olarak Trabzonspor Gençlik Geliştirme Koordinatörü Hamit Cihan, turnuva kapsamında ortaya çıkan coşkudan memnun olduğunu belirterek, “Karne tatilini değerlendirerek güzel bir organizasyona imza attık. Gerek şehrimizden gerekse şehir dışardan çeşitli takımlarımızın katıldığı renkli bir turnuva oldu. Katılan tüm takımlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yerli tatilcileri küstürdüler

Trabzon’un en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl’de işletmeler sıkıntılı günler yaşıyor.

Yaz sezonunda uygulanan yüksek fiyatlar, Arap turistlere dokunmazken özellikle Uzungöl’ü gezmek isteyen Türk vatandaşları memleketlerinde ikinci sınıf insan durumuna düşüyordu.

Bir çok işletmede en güzel hizmet parası olana yapılıyor, yerlilerin çoğu ise, ”keşke gitmeseydim Uzungöl’e” serzenişleri ile dönüş yolunu tutuyordu.

Ne demişler, ”Keser döner, sap döner, gün gelir hesap döner”

Sezon bitti, Araplar gitti. Şimdi Uzungöl’de gecelik fiyatlar 100 TL, 150 TL gibi rakamlar olmasına rağmen, oteller bomboş diyebiliriz.

Bu rakamlarla gidilip kalınıp, güzelce kafa dinlenme imkanı olan da şuan Uzungöl’e gitmiyor.

Çünkü Uzungöl esnafının çoğunluğu yerli tatilcileri küstürdü.

Bir çok işletmenin sadece yazın açık kalması bizleri üzüyor. 

Orada çalışanların mevsimlik işçi pozisyonuna düşmemesi için önümüzdeki yaz ayında yerli turistin gönlünün alınması şart.

İki Trabzonsporlu belediye başkanının buluşması

Gümüşhane’nin ilçesi Torul’a her giden, sanki Trabzon’un bir ilçesinde geziyormuş gibi hissediyor kendisini.
İlçede Trabzonspor sevgisi kelimeler ile tarif edilmeyecek büyüklükte.
Trabzon’da bugün iki Trabzonsporlu başkanın buluşması vardı.
Trabzon Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Torul Belediyesi Başkanı Evren Özdemir’i ve Torul Trabzonsporlular Derneği Başkanı Veysel Küçüköner’i misafir etti.
Evren başkan Torul’da Trabzonspor bayraklarını asıp ilçeyi süslerken, Ahmet Metin Genç’in de Trabzon’da Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamaları için geniş kapsamlı çalışmalar yaptığını öğrendik.
Bugün gerçekleşen buluşmada hayata geçirilmesi planlanan projeler kadar, Trabzonspor sohbetinin de gerçekleştiği buluşmada her iki başkanın da bu sezon şampiyonluğa olan inancının tam olduğu bilgisini aldık.

Trabzonspor’dan ayrılmak istemedi

Trabzonspor’da futbolcular tamamen şampiyonluğa kilitlenmiş durumda.
Gelen teklifler futbolcuları etkilemiyor, kimse takımdan gitmek istemiyor.
Ödemeler tıkır tıkır yapılıyor. Futbolcuların morali üst seviyede tutuluyor.
Son olarak Bakasetas’a ciddi bir teklifin geldiğini öğrendik. Futbolcunun ise serbest kalma maddesini kullanarak gitmeye yanaşmaması ve sezon sonu şampiyonluk kupasını kaldırma isteği uzun yıllardır görmek istediğimiz ama göremediğimiz görüntüydü.
Trabzonspor yönetimi kadro kalitesini korumayı başararak çok doğru bir karar aldı.
Hataya yer olmadığının herkes farkında.
Trabzonspor yönetimini futbolcuların takımda kalmak istemelerini sağlayacak imkanları sağladıkları için de ayrıca tebrik ediyoruz.

Trabzonspor’un başarısı akbabaların psikolojisini bozdu

Başkanı, yönetimi, hocası, futbolcusuyla tam bir takım oldu Trabzonspor.
Aman nazar değmesin.
Trabzonspor’un başarısız olmasını bekleyen akbabalar, pusuda bekliyor! Bizden söylemesi.
Bu kadar önemli ve tarihi başarıya imza atılırken, kişisel sorunlar nedeniyle arada kafalarını çıkartmaya çalışıyor İrlandalılar… Ama taraftar öyle bir balyoz vuruyor ki… Neye uğradıklarını şaşırıyor akbabalar!…
Trabzonspor’un gösterdiği başarı akbabaların psikolojisini öyle bozmuş gözüküyor ki, ağızlarından çıkanları kulakları duymayacak seviyede, seviyesizlik yapabiliyorlar…
X yönetici camiaya örnek olacak projelere imza atarken, Trabzonspor’da yönetimde yer alamayan Y başlıyor X’e nasıl zarar veririm diye düşünmeye.
Her şeyin farkındayız.
Sizin gibi zihniyetlere rağmen Trabzonspor bu başarıya ulaşıyor ise, ayakta alkışlanacak bir başarı söz konusudur.
Bu akbabaları da sezon sonunda tek tek paylaşacağız…
Kimler ne yazmışlar! Neden yazmışlar! 
Derdi Trabzonspor’muş gibi gözükenleri de herkes görecek ve öğrenecek.

Editör: TE Bilişim