Ali Koç’tan trollere Trabzonspor fırçası!

Trabzonspor’un İstanbul’un 3 büyütülmüş takımına attığı fark, en çok Ali Koç’u etkilemiş olarak gözüküyor.
Koltuğu iyice sallantıda olan Ali Koç, yatıyor kalkıyor Trabzonspor’un şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi’ne gittiği 2010-2011 sezonunu gündeme getirmeye çalışıyor.
Trabzonspor’un karşısında ezildiğini bu şekilde örtmeye çalışırken, camiasının da gazını almaya çalışıyor.
Fakat, Trabzonspor Kulübü Ali Koç’u muhatap almıyor ve işine bakıyor.
Trabzonspor’un bu tavrı Ali Koç’u iyice köşeye sıkıştırmış gözüküyor.
Hatta Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un kontrolünde olduğu bilinen trol hesapların Trabzonspor’u saha dışına çekmek için hamleler yaptığını da gözlemledik.
Trabzonspor’u saha dışına çekmeyi başaramayan trol medya hesaplarını yönetenleri de Ali Koç’un fırçaladığı kulislerde konuşuluyor.

Hamsik’i görenler şaştı kaldı

Trabzonspor’un Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada yedek kulübesinde yer alan Hamsik, sakatlığını tam olarak atlatmadığı için forma verilmemişti.
Fakat Hamsik’in yedek kulübesinde olması, sahada olan takım arkadaşlarını da olumlu yönde motive ediyordu.
Galatasaray karşısında gol sevinçlerinde Hamsik’e koşulduğu görüntüler sosyal medyada günlerce konuşulmuştu.
Araya milli ara girdi. Bizler daha iyileşeceğini beklerken ne olduysa 2 haftalık araya rağmen Hamsik, Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada yedek kulübesinde değildi.
Kadroya alınmamasına rağmen tribünden Trabzonspor Kasımpaşa maçını izleyen Hamsik, tribünde bir an olsun oturmadı.
Hamsik’in arkasında izleyen taraftarlar da mecburen karşılaşmayı ayakta takip etmek zorunda kaldı.
Hamsik’in arkasında karşılaşmayı izleyen bir okurumuzun gönderdiği mesajı sizlerle paylaşıyoruz;
“Ben ilk defa bu kadar hareketli maç izledim. Hamsik, bizleri adeta coşturdu. Takımı ateşlemek için biz de Hamsik’e uyduk. Güzel ve heyecanlı oldu. Terledik biraz ama değdi.”
Ali Sürmen’e yeni mekanı hayırlı olsun
Trabzon’un eski ve tecrübeli avukatlarından Ali Sürmen, avukatlık bürosunu taşıdı.Avukatlık ile aynı zamanda Trabzonspor Divan Kurulu Başkanlığını da başarıyla yürüten Ali Sürmen, Meydan’da PTT karşısındaki ofisinde müvekkilleri kadar Trabzonspor camiasını da ağırlıyordu.
Ali Sürmen, avukatlık bürosunu Kaşüstü’ünde bulunan Sabırlar İş Merkezi B Blok Kat-3 no 17 adresine taşıdı.
Meydan’da otopark sorunu nedeniyle Sürmen’in ziyaretçileri fazlasıyla sıkıntı yaşarken, Sürmen’in yeni ofisinde bu sorun ortadan kalktı.

Tüzük tadilatı son sürat

Trabzonspor’da yönetim kurulu ile Divan başkanlık kurulunun ortaklaşa hazırladığı yeni tüzük ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yaklaşık 1 yıldır süregelen çalışmalar sonucunda yeni tüzük ile ilgili mutabakat sağlanırken özellikle yeni oluşacak yönetim kurulu ile divan başkanlık kurulu seçimleriyle ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor. Öncelikle divan başkanlık kurulu seçimlerinde aranan 5 yıl yönetim kurullarında görev yapmış olması gerekiyor maddesi değiştirilerek, divan kurulu üyesi olan her bireyin adaylığının önü açılmış olacak. Türkiye’de örnek gösterilen bir diğer madde olan göreve gelen yönetim kurulu görevi bırakırken oluşacak borç miktarının dönem başkanından tahsil edilecek maddesi de genişletilerek sorumlu olan imza sahibi her yönetim kurulu üyesini de kapsayacak. Yeni tüzükte kulübün menfaatlerini koruma adına birçok maddenin de değişmesi beklenirken iddiaya göre yeni oluşacak tüzük Türk futbolunun kulüpler adına ön önemli dokümanı olacağı ve diğer kulüpler tarafından da örnek alınacağı şeklinde.



Trabzonspor’un duyarlılığı diğerlerinde yok


Bilindiği gibi her olumlu veya olumsuz gelişmede kulüp gözetmeksizin Trabzonspor kulübü duyarlılığını gösterip resmi paylaşım sitelerinden paylaşım yapıyor. Gelin görün ki aynı duyarlılık diğer kulüpler tarafından Trabzonspor’a karşı gösterilmiyor. Bilindiği gibi geçen hafta sonunda covit testi pozitif çıktığı için Trabzon’a gelemeyen Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu için bir iki kulübün dışında mesaj yayınlayan olmadı. Sayın Ağaoğlu’nun sağlık durumuna ilgi gösteren kulüpler işi sadece Trabzonspor kulübü başkanı üzerinden okumadı. Çünkü aynı zamanda kulüpler birliği vakfı başkanı da olan Ahmet Ağaoğlu’nun testinin pozitif çıkmasına kayıtsız kalan kulüpler bir ölçüde Trabzonspor’a bakışını da göstermiş oldular. Hani Ahmet Ağaoğlu, “Şampiyon olursak bu kupayı tüm Anadolu kulüpleri adına kaldıracağız” demişti ya. Biz de bir kez daha hatırlatalım dedik…



Bordo Mavi Tur’a oldu?

Trabzonspor’un Sadri Şener binası TS Clup binasında yıllardır hizmet veren Bordo mavi Tur şirketi ani bir kararla kapatıldı. Edindiğimiz bilgiye göre Bordo mavi Tur da görev yapan bir görevlinin işine son verildikten sonra bir diğer çalışanda tesisler binasına çekildi ve sadece Trabzonspor yönetimi, teknik adam ve futbolcuların seyahat işlemlerini yapacak. Bilindiği gibi daha önce kulüp için yaptığı görev dışında acente görevi de yapan bordo mavi tur küçültülürken ortaya atılan iddia ise hayli ilginç. Bir başka bilgiye göre Trabzon’da ki tur acentelerinin baskısı sonucu Trabzonspor bu alandan el çektirildi ve kulüp binası içinde sadece kendisine hizmet veren bir acente haline dönüştürüldü. Trabzonspor bu birimi küçültürken acaba bundan sonra bilet ile organizasyonlar ve özel uçak kiralamasıyla bilgili acaba başka acenteler üzerinden mi hizmet alınacak. Bekleyip göreceğiz…

Editör: TE Bilişim