Kült eserlerin tiyatroya aktarıldığı Dijital Sahne'de bu kez oyunun adı "Martı". Başrollerde hangi ünlü oyuncular var?

Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla bir süre önce tiyatro oyunları dijital platformdan izleyici ile buluşmaya başladı. Zorlu PSM prodüksiyonu ile en önemli tiyatro eserleri bir bir sahneleniyor. Dijital Sahne'de bu kez Anton Çehov'un kültleşen eseri "Martı" sahneleniyor. Oyunun başrollerinde bu kez Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı var...

Tiyatro sahneleri kapatıldığından beri, dijital ortamda oyunlar sahnelenmeye devam ediyor. Dijital Sahne'de bu haftaki gösterimde tiyatro dünyasının başyapıtı "Martı" var. Çehov'un eserini usta isim İbrahim Çiçek uyarladı ve yönetti. Klasik eser modern bir yorumla şimdi Dijital Sahne'de tiyatro severlerle buluşuyor. Dünya edebiyatının en önemli kalemlerinden olan Anton Çehov'un ülkemizde en çok sahneye konan kült oyununda bu kez başarıları ile son döneme damga vuran iki isim var. Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı...

Oyun, önemli biri olma üzerine verilen mücadelede ilk aşkı ve ilk hevesleri konu alıyor. Nina ve Treplev'in duygu yüklü hikayesi "Martı" oyunu ile dijital platforma yansıtılıyor. Hayallerinin peşinden gitmek isteyen iki aşığı Öykü Karayel (Nina) ve Selahattin Paşalı (Treplev) canlandırıyor.

14 Ocak saat 20.00'de Zorlu PSM Youtube kanalından ilk gösterimi yayınlanan muhteşem oyun yeni sezonda devam edecek.

Öykü Karayel Kimdir?

20 Ağustos 1990, İstanbul doğumludur. Müzisyen Can Bonomo ile evlidir. Şu an bebek bekleyen güzel oyuncu, Kuzey Güney ve Bir Başkadır gibi dizilerde rol aldı.

Selahattin Paşalı Kimdir?

2 Şubat 1990, Bodrum doğumludur. Aşk 101, Leke, Bir Umut Yeter ve Babil gibi dizilerde rol almıştır. Budapeşte Uluslararası İşletme Okulu'ndan mezundur.