HaberTS - Haber Servisi - Evde kaldığımız günlerde en çok uğraşımız film veya dizi izlemek olmuştur. Aşk dizileri de en çok izlenen dizi türlerinin başında yer almaktadır. Netflix dizileri arasında en çok izlenen romantik aşk dizileri olmuştur. Biz sizler için Netflix platformuna giriş yaparak en çok izlenen dizileri ve en beğenilen Netflix Aşk Dizileri konusunda sizler için liste hazırladık. Siz de listeyi inceleyerek istediğiniz filmi izleyebilirsiniz.

Netflix Aşk Dizileri

Netflix platformu son zamanlarda kendini gittikçe geliştiren platformlardan biri olmuştur. Bünyesinde bulundurduğu, aşk dizileri, macera dizileri, aksiyon dizileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İşte, Netflix Aşk Dizileri…

Outlander

Diana Gabaldon’un aynı isimle kitabından uyarlanmış olan Outlander dizisi, Spartacus ve Da Vinci’nin şifresi gibi dizilerin yapımcı kanalı Starz’a ait bir yapımdır. Netflix Aşk Dizileri arasında yer alan bu yapımın konusu da 1945 yılını anlatmaktadır. Eski savaş hemşiresi Claire Randall’ın balayı sırasında tarihi bir taşa dokunması tüm hayatını değiştiriyor. İskoç topraklarında geçen olaylar serisini izleyerek siz de keyifli vakit geçirebilirsiniz.

You Me Her

Netflix Dizileri arasında yer alan You Me Her, romantik komedi türündeki bir yapımdır. 2016 yılında izleyiciyle buluşan dizinin konusu oldukça dikkat çekici. Dizide evli bir çiftin başka bir kadınla ilişki yaşaması konu edinilmektedir. Bu durum komedi unsurlarıyla mükemmel bir şekilde işlenmektedir. Aslında dizide evli olan ve eşini çok seven aynı zamanda başka birinden de hoşlanan kahramanın yaşadığı olaylar konu edinmektedir.

Luna Nera

Netflix’in 2020 dizileri arasında yer alan Luna Nera, dram ve fantastik türünün de dışında romantik bir aşk hikayesini konu edinmektedir. Dizi, 17. Yüzyılda İtalya’da yaşayan genç bir kızın hayatını konu edinmektedir. Erkek arkadaşının babası da bir cadı olduğu için onun peşine düşebilecektir. Tüm bu maceraları Luna Nera dizisinde görebileceksiniz.

You

Bu zamana dek izlediğiniz tüm dizileri unutun. 2019 yılında piyasaya çıkan bu dizi hem gerilim hem de aşk konularından bahsetmektedir. New York’un büyük kitapçısında yönetici olan Joe, iş yerine gelen Beck ile karşılaşacaktır. Beck’e aşık olan Joe, takıntılı bir aşk içerisine girecektir. Bu aşk maceralarını You dizisi sayesinde izleyebileceksiniz.

Aşk 101

Netflix platformunda bir aşk dizisi olarak yer edinmiş olan Aşk 101 fazlasınca eleştiri almış bir dizidir. Çıkış yaptığı günden itibaren büyük ses getirmeyi başaran dizi 1998 li yıllarda olan lise hayatını anlatmaktadır. Eskiden Arka Sıradakiler diye bir dizi vardı. Kısmen o diziye benziyor diyebiliriz. Okulda yer alan bir grup genç, en sevdiği öğretmenlerini okulda tutabilmek için amansız bir mücadeleye giriyor. Diğer insanlar tarafından dışlanan bu öğrenci grubu, öğretmenlerinin okuldan gitmemesi için basketbol hocasına aşık etmeye çalışıyorlar ve bunu da başarıyorlar.

The Innocents

Nefessiz bir şekilde izleyebileceğiniz The Innocents, ergenlik döneminde yer alan iki aşığın hikayesini konu edinmektedir. Birbirlerine büyük tutkuyla aşık olan Harry ve June, diğer yandan da ailelerinin baskısından bıkarak evden kaçmayı planlamaktadır. İkilinin başına gelen olaylarla beraber iki genç kendilerindeki özel gücü fark ederek hareket etmektedir.

One Spring Night

Netflix Aşk Dizileri listemizin Kore yapımı olan One Spring Night da Han Ji-Min bir kütüphaneci olan Lee Jung-In karakterini izleyeceğiz. Dizi, genel hatlarıyla uzun zamandır beraber olan iki kişinin ilişkilerini konu edinmektedir. Çift, bugüne kadar hiç yapmadıklarını yaparak evlilik hakkında konuşmaya başlayınca, ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandıracaktır.

Flaked

Will Arnett ve Ruth Kearney’in baş rollerinde buluştuğu Netflix’in Aşk Dizisi Flaked, London isimli bir garsonun tam da ortasına düştüğü aşk üçgenini olabilecek en komik ve en sevimli dille anlatmaktadır. Kaliforniya sahilinde güzel bir hayat yaşayan Chip ile tanışan karakterimiz, Chip ile ilgili yeni gerçeklerde öğreniyor. Kendi sorunlarını çözmeye gelince o kadar parlak fikirlere sahip olmayan karakterimizin maceralarını konu edeceğiz.

Friends from College

Sekiz bölümden oluşan bu Netflix dizisi harika bir romantik komedi dizisi. Harvard da beraber okuyan ve okulları bitince yolları da ayrılan bir grup arkadaşın 20 yıl sonra yeniden bir araya geldiğinde yaşadıklarını anlatmaktadır. Bir zamanlar sıkı sıkıya dost olan hatta aradan geçen yıllara ve birbirinden uzaklaşmış olmalarına rağmen hala birbirine düşkün olan bir grup üniversite arkadaşının hayat hikayesi konu edinmektedir. 40 lı yaşlara gelmiş olan arkadaşlar bir araya gelecek ve aralarında bir aşk doğacaktır.  

Editör: TE Bilişim