Koronavirüs pandemisinde neler yaşadığını, "kadınlar neden daha fedakar?" sorusunu da yanıtlayan başarılı müzisyenin röportajından detaylar...

Milliyet Instagram hesabından canlı yayınlanan 'Melis Baştuğ ile Haftanın Konuğu' programına katıldı. İşte sorulara verdiği yanıtlar...

M:"İlk kez söz ve müziği sana ait olan bir şarkıyla 'Ben Varım' ile dinleyici karşısına çıktın. Neler hissediyorsun?"

F:"Bunun heyecanı bambaşka bir duyguymuş. Şimdiye kadar çok sayıda şarkı yayınladım, bir solo albümüm oldu. İçinde 10 yeni şarkı vardı ve öncesinde iki single'ım yayımlandı. Beğenmeyeceklerini düşündüm ama keyifli bir iş oldu."

M:"Sana göre neden kadınlar daha fedakar?"

F:"Kadın ve erkeklerin doğası çok farklıdır. Kadın doğurgan bir varlık, az ile yetinir. Erkeklere göre kadın daha fedakardır."

M:"Solo kariyerinde emin adımlarla ilerliyorsun. 'Model’den sonra 'Elimde Dünya' albümü ile kendi kendine yetebildiğini ve daha güçlü olduğunu gördün. Bu başarındaki en büyük etken nedir?"

F:"Kendime inandım, ederimi bildim. Daha iyisi nasıl olur dedim. Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik bölümü mezunuyum. İstanbul'a geldikten sonra bile olanla hiçbir zaman yetinmek istemedim. Ders aldım, üzerine birşeyler koymak istedim. İşin ne olursa olsun, kendini tanımak çok önemli."

M:"Son zamanlarda hangi alışkanlıkların değişti?"

F:"Normalde sosyal bir insandım. Haftada birkaç kez arkadaşlarla yemek yiyordum. Çoğu zaman görüntülü konuşuyoruz. İnsan her şeye alışıyor."

M:"Ev halkı hangi yemeklerini beğenir?"

F:"Her konuda çok alçak gönüllüyümdür ama bu konuda hiçbir zaman olamadım çünkü çok iyi yemek yapıyorum. Pandemi döneminde üzerine kuş kondurdum. Kıymalı böreğime bayılırlar."

Editör: TE Bilişim