Geniş ve Dar Alanlara Uygun Perdah Fırsatı

Beton helikopter makinesi sayesinde beton dökme adımının sonrasında yüzeye yapılan son rötuş olarak da tanımlama yapılabiliri. Perdah uygulamasının uzman bir teknik destek ile yapılması elde edilecek olan sonucu da daha nitelikli bir hale getirecektir. Betonun hem daha pürüzsüz bir hal almasını hem de betonun çok daha dayanıklı bir hale gelmesi için geliştirilmiş bir teknik birimdir.

Makine Teknik Özellikleri Nelerdir?

Perdah makinesi kapsamında geçerli olan teknik özelliklerden bazıları;

  • Ürün benzin ile çalışmaktadır. Çalışma performansı göz önünde bulundurulduğu zaman yaktığı yakıt miktarının oldukça tasarruflu olduğu da fark edilmektedir.
  • Sistem kapsamında bıçak yapısı 90 santim genişliğindedir. Bu bıçak yapısının farklı genişliklerde olan alternatifleri de yer almaktadır. Hangisi sizin kullanım alanınıza daha uygun ise tercihinizi o yönde yapabilirsiniz.
  • Motor gücü 6.5 beygir olarak belirlenmiştir. Kısa sürede yüksek verimlilik elde etmek isteyen kişiler için ideal bir cihazdır. Benzin doldurulacak olan depo hacmi ise 3.5 litredir. Bu da uzun çalışma saatlerinde sürekli olarak benzin ikmali yapılmasını gerektirmeyecektir.

Beton helikopter tipi yapısı ile hem dar alanlarda hem de geniş alanlarda sorunsuz biçimde kullanılabilmektedir.

Garantili Midir?

Tarimmakinasi.com tarafından sunulan bu ürün garantili yapısı ile memnun bırakmaya devam etmektedir. 24 ay boyunca geçerli bir garanti sistemi yer almaktadır. Garanti koşulları dahilinde yetkililer ile iletişime geçilmesinin sonrasında sadece tamir değil tüm değişim adımları da yetkili birimler tarafından sunulacaktır. Yedek parça temin aşamasında da büyük kolaylık sağlanmaktadır. Satın alınan ürünlerin yedek parçaları 10 senelik zaman zarfında sorunsuz şekilde temin edilebilecektir. Bu da satın alınan cihazın uzun ömürlülüğünü yansıtmaktadır.

Gönderim Süreci

Tarım Makinası sayesinde gönderim aşamasına dair asla bir sorun meydana gelmeyecektir. Gönderim adımına dair gerekli olan tüm adımlar sorunsuz şekilde size iletişim numaranız üzerinden bildirilecektir. Sisteme siparişinizin düşmesinin hemen sonrasında ürün kargoya verilecektir. İl ve ilçe fark etmeksizin ülkemizin her noktasına gönderim sağlanabilmektedir. Gerekli olan korunaklı sistem sağlandığı için makinenin işlerliğine bir zarar verilmeyecektir.

Editör: TE Bilişim