Gelin bu konuyu biraz açalım, insanlar neden sohbet etmek isterler? 

Cevabı basit, insanlar sosyal varlıklar olduklarından dolayı paylaşmayı doğaları gereği severler. Hüzün de sevinç de paylaşılır bu topraklarda. Bazen hiç tanımadığınız birine içinizi dökmek istersiniz. Çünkü ön yargı hiç yoktur. Sizin dününüzü ya da yarınınızı değil gününüzü değerlendirirler. Hal böyle olunca insanlar internet üzerinden eski tabirle " chat " leşebilecekleri sitelere yöneliyorlar. Peki bu siteler hangileri?

Basitçe söylemek gerekirse popüler uygulamalar bu konuda biraz daha negatif kalıyorlar diyebiliriz. Birinin burada sizi bulması çoğu zaman içinize kuşku düşürebilir, acaba tanıdığım biri mi? diye...

Oysa sohbet odalarında hiç tanımadığınız, tamamen random şekilde karşınıza çıkan, hiçbir kimlik bilgisi girmeyen, amacı sade ve sadece sohbet etmek olan birileriyle konuşmak, dertleşmek insana çoğu zaman iyi gelir. Tabi bu sohbet kanalının bir başka özelliğinin daha olması gerekiyor, mobil erişim.

Takdir edersiniz ki mobil erişim olmadığı sürece kitlelere ulaşması pek de kolay olmayacaktır.

Sizler için bir deneme yaptık. Gördüğünüz gibi hiç bilmediğimiz bir kanala girip insanlara selam verdik ve cevap verdiler. Bu sadece bir örnek elbette. Sadece dertleşmek değil, bazen mutluluğunuzu paylaşmak için girebilirsiniz böyle yerlere. Son derece entelektüel bir kitle de bulabilirsiniz buralarda. 

Samimi olmak gerekirse bu alanda en başarılı yatırımlardan birini http://www.sohbet.biz/ bu web sitesi yapmış. Mobil uygulamaları, hem android hem de ios destekli olması, zaman zaman eğer isterseniz odanın moduna göre değişen şarkılarla size aynı zamanda müzik keyfi yaşatması ve ekstra hiçbir uygulamaya ihtiyaç duymaması büyük kolaylık.

Aynı zamanda web sitesi sahiplerine büyük bir kolaylığı daha var. O da sitenize, sohbet.biz'e ait kodu ekleyerek siz de web sitenizde küçük bir sohbet bölümü oluşturabilirsiniz. Hem de sohbet.biz serverlarıyla direkt bağlantı halinde...

Müthiş değil mi? Ne bekliyorsunuz? Sohbet beklemez.

Editör: TE Bilişim