İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından gerçekleştirilen 28. İstanbul Caz Festivali'nin biletleri 9 Temmuz'da satışa çıkıyor.

Caz severlerin her yıl heyecanla beklediği İstanbul Caz Festivali, 1-24 Eylül tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. 28'incisi düzenlenecek olan festivalin biletleri 9 Temmuz Cuma günü satışa çıkıyor. Açık havada 40'a yakın caz sanatçısı sahne alacak. Dev konserler, Garanti BBVA sponsorluğunda ve TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle müzik severlerle buluşacak.

Festivalde;

Grammy ödüllü Angélique Kidjo, 'İhtimaller' projesiyle Kenan Doğulu, Avrupa cazının önde gelen alto saksofonistlerinden Stefano Di Battista, Niels Broos ve özel projesiyle Mabel Matiz sahne alacak. Arlo Parks, Karsu gibi önemli isimler de festivalde sahne alacak.

Festival biletleri 9 Temmuz Cuma günü 10.30’dan itibaren, passo.com.tr internet sitesi üzerinden ve İKSV ana gişeden satın alınabilecek. İndirimli öğrenci biletleri satışa sunuldu. Garanti BBVA kredi kartı sahipleri biletleri yüzde 20 indirimle alabilecek. Lale Kart üyeleri indirimli ön satıştan yararlanacak.

Editör: TE Bilişim