Okul Öncesi Çocuklara Hangi Oyuncaklar Alınmalıdır ? 

Okul öncesi oyuncaklar sayesinde çocukların okul çapına hazırlanması için gerekli becerileri kazanması sağlanmaktadır. Okul öncesi süreç bir çocuğun gelişimi için en büyük öneme sahip olan unsurların başında gelmektedir. Okul öncesi süreç hem ebeveynler hem de eğitmenler tarafından desteklenmelidir. Siz çocuğunuz ile güvenli bir bağlanma kurarken aynı zamanda çocuğunuz ile geçirdiğiniz zamanı verimli oyuncaklar ile daha nitelikli hale getirebilirsiniz.

Hangi Oyunlar Tavsiye Ediliyor?

Okul öncesi oyuncaklar kategorisinde yer alan ürünlerin her biri genel verimliliği ve kullanışlı yapısı ile memnun bırakmaktadır. Ürünlerde yaş uyarısı vardır. Çocuğunuzun tehlikesiz bir biçimde oyuncaklardan istifade edebilmesi için bu yaş uyarılarına dikkat etmelisiniz.

  • Çocukların motor becerilerini kuvvetlendirecek seçenekleri tercih etmelisiniz. Özelikle oyun hamurları bu konuda çok nitelikli ve uygun fiyatlı bir alternatiftir.
  • Çocuklar için özel olarak tasarlanmış olan eşleştirme oyunları da memnun bırakmaktadır. Bu eşleştirme oyunları kapsamında çocukların bilişsel gelişimi ile motor becerileri aynı anda geliştirilmektedir.
  • Renkler, sesler ve kavramları bir arada sunan çok yönlü gelişime katkı sağlayan seçeneklerden yana tercihinizi kullanmalısınız.

Okul öncesi oyuncaklar kategorisinde yer alan tüm ürünler kalite denetimlerinden geçirilmiştir. Oyuncakların çocukların sağlığını olumsuz şekilde etkilemesine asla izin verilmeyecektir.

Ödeme Detayları

Cebitoys kapsamında satın aldığınız ürünlerin miktarı belirli bir sınırın üzerinde ise o ürünlere kargo masrafı ödemeyeceksiniz. Belirli dönemlerde düzenlenen özel indirimlerden istifade ederek çok daha makul bir fiyata satın alımı tamamlayabilirsiniz. Ödeme adımlarında kredi kartına taksit seçenekleri de sunulmaktadır. Ödeme adımında kişisel bilgilerin korunması ve ödeme adımının güvenle tamamlanması için özel bir sistem geliştirilmiştir. Daha öncesinden alışveriş deneyimi edinen müşterilerimizin yaptıkları yorumlar da seçkin yapıyı yansıtmaktadır.

Ürün Gönderim Hızı

Cebitoys.com kapsamında ürün ödeme adımlarının hemen akabinde gönderim aşaması başlayacaktır. Belirttiğiniz adrese satın aldığınız ürünün en kısa sürede gönderilmesi için uygun alt yapı lojistik sistem geliştirilmiştir. Ürün gönderim hızında bir sorun yaşanmaması ve kullanıcıların her alanda gerekli olan desteği alması için sipariş takip numarası da verilecektir. Sipariş takip numarası üzerinden ürünün nerede olduğunu kontrol edebilirsiniz.

https://www.cebitoys.com/