Daha geçen haftalarda belirtmiştim, her haliyle çok değişik ve çok değişken bir lig yaşadığımızı.

Küme düşebilir denilen Trabzonspor, an itibariyle ilk beşe doğru ilerlemeye başladı. Eğer şu birliktelik yaklaşık bir buçuk ay önce sağlanmış olsaydı, bugün Trabzonspor’u çok başka yerlerde görmemiz hiçte sürpriz olmazdı diye düşünüyorum!

Her zaman söylediğimiz gibi, büyük takım kimliği olan camialar asıl böyle felaketlerde belli ediyor büyük olmanın ne anlama geldiğini.
Taraftarıyla ve geçmişteki büyük başarılarıyla, büyük olma genine sahip Trabzonspor işte bizlere bir kere daha gösterdi futbol dünyamız için ne kadar anlamlı ve değerli bir marka olduğunu.

Maça gelince, Onur’un sihirli ellerinde eriyen Gençlerbirliği kurşunu sonrası, Trabzonspor’un istediğini almaması zaten sürpriz olacaktı.
Halil ve Olcan’ın maça damgalarını vurmaları özellikle bu iki oyuncunun Trabzonspor’da ki ömürlerine ömür kattığını düşünenlerdeniz.

Tolunay Kafkas’ın ateşten giydiği gömleği her yeni hafta söndürmeye başladığını görmek, gelecek adına bizleri hayli umutlandırmakta.

Hoş her Trabzonsporlu daime umut ve heyecan içinde olmayı kendine şiar etmiş dünyada eşi benzeri olmayan bir geleneğin en bariz temsilcileridir.

Hal böyleyken, Türkiye Kupasının bu kayıp gibi düşünülen sezonunun acılarını sevenlerine unutturacak tek antibiyotik olduğunu sanırım hatırlatmaya gerek yok gibi…

Son sözümüz; O Kupa: Trabzonspor’a gelmeli…

Bir sözümde İlhan Cavcav başkana ki Fuat Çapa gibi bir değerle sözleşme yenilemeyeceği yönünde aldığım haberleri hayretle karşıladım.

Dolambaçlı işler peşinde koşmayan, eğitimi ve futbol bilgisiyle bir çok futbolseverin hayli takdirlerini kazanmış böyle bir futbol emekçisinin Gençlerbirliği’nin şansı olduğunu başkana birilerinin mutlaka hatırlatması elzem olacaktır.
Tabi bu hatırlatmayı çok yüksek sesle yapmak gerekiyor, çünkü başkanın yaşı itibariyle hem kulakları ağır işitiyor, hem de işine gelmeyeni duymuyor…

Hatırlatayım dedim, her ne kadar bizim üzerimize vazife sayılmasa da…

Bir haberde benden!!!

Sevgili gönül dostlarım, içinde Trabzonspor’a olan o büyük tutkumu da işlediğim ‘’ ŞİİR AĞRISI ‘’ kitabım bu hafta satış noktalarında yerini alacaktır.
Sizlerin karşısında kitabı olan Trabzonsporlu yazarlardan biri olmak beni gerçektende asla ifade edemeyeceğim duygu iklimlerinin içine atmıştır.

Değerli ilgi ve alakalarınız için şimdiden çok teşekkür ederim…