Futbolun adaleti yok demiştik, gerçektende yokmuş, yaklaşık 4 yıldır Cas’a dilekçeler verildi, Sıralama önemli değil Uefa,Fifa, neden bir nokta koyamadınız. Trabzonspor’un şike davasına bu süreç Fenerbahçe Spor Kulübü’nede zarar artık, Mahkemeler şike var diyor, adaletin beşiği olduğunu iddia eden,  Avrupa mahkemelerine dilekçelerle pas edilmiş bu duruma neden bir nokta konmadı.

2010-2011 sezonunda ciddi haksızlık yapıldı. Bunu o dönem, şuan ki Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’ta dile getirdi alt lige düşmeliyiz,arınıp gelmeliyiz, bilemeyiz belki puan silme olmalı, eksiden başlamalılar.
Ama ne olursa olsun, Trabzonspor’un kupasını, 2010-2011 kupasını verin, Tff yönetimine bu konuda Fıfa artık ciddi baskı yapmalıdır. Türkiye Futbol Federasyonu geç gelen adalet, adalet değildir.

Juventus’u düşüren Avrupa, Türkiye 3.sınıf Ülke değil burası da Fıfa’ya bağlı futbolun kurallarını uygulayın. Bu ligler sizin denetiminizde.

Türkiye’ye Avrupa’daki çoğu Ülke’ye 5 basar.

Şimdi konunun Papa ile ne alakası var diyeceksiniz; papa efendi Afrika’daki açlıkla ilgilenmiyorsun.

Kudüs’teki muharebe ile ilgilenmiyorsun.

Sen maaşını hak ediyor musun sayın Papa.

Avrupa’nın ortasında futbolda olsa topda olsa 4 yıldır Trabzonspor’a yapılan bir haksızlık var. Neden müdahale etmiyorsun, kendini adalet timsali sanıyorsunuz. Oysa duyarsızsınız.

Sanki yozlaşmış durumda sayılırsınız, hiçbir derdi görmüyorsunuz, Ey Avrupa, Ey Papa.

İşe Trabzonspor’un 2010-2011 kupasını vererek başlayın Sayın Avrupa, Papalık, Fıfa, Uefa, Cas.

Artık dünyadaki dertleri de görün.

2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor. 2011 yılı Türkiye ligi Şampiyonluk kupamızı istiyoruz.

Anadolu neferi Trabzonspor bir gün şampiyon olacak.