Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve hayırsever bir iş adamı Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi.

İlçede ihtiyaç sahibi 50’den fazla çocuk, bayramlık kıyafet alışverişlerini bizzat aileleri ile yaparak bayram sevincini yaşadılar. Çocukların bayramlık alma telaşı ve mutluluğuna Başkan Koca’da tanıklık etti.

Sosyal sorululuklarını yerine getirmek adına Emet Belediyesi tarafından daha önceki bayramlarda da olduğu gibi ihtiyaç sahibi çocuklara bayram öncesi bayramlıklarını hediye ettiklerini belirten Başkan Mustafa Koca, ’’Çocuklarımız için bayramların en güzel yanı yeni alınan bayramlık elbiselerdi. Ailerimizce alınan bayramlık elbise ve yeni ayakkabılar ile çocuklarımız bayram sabahlarını iple çekerler. Bizlerde sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, önceki bayramlarda olduğu gibi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bu coşku ve heyecanı yaşatmaya çalışıyoruz. 50 den fazla çocuğumuzun bayramlık elbise ve ayakkabılarını aldık. Bizzat çocuklarımız mağazalardan gönüllerince beğendikleri elbise ve ayakkabıları aldılar. Projelerimizi bazı hayırsever vatandaşlarımızda büyük ilgi gösterip destek veriyorlar. Bu projemize de hayrısever bir iş adamımız ile birlikte gerçekleştirdik. Kendilerine çocuklarımız adına şükranlarımızı sunuyoruz.Biz her zaman diyoruz ki çocuklarımız mutlu olur ve gülerlerse, dünya güler, insanlık güler. Mutlu bir nesil yetişir. Emet Belediyesi olarak bu tür projelerle daima halkımızın içinde, halkımızla beraber olmaya devam edeceğiz “dedi.(YD-EFE)
Kaynak: iha