Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında İlçe Müftülüğünce mevlit programı düzenlendi.

Düzenlenen Mevlid programı sonrası Altıntaş Kaymakamlığınca vatandaşlara çorba ikramında bulunuldu. Daha sonra Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve Kurum amirleri tarafından 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Altıntaş’lı Şehit aileleri ve Gaziler ziyaret edildi.

Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, yaptığı açıklamada, ’’Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Çanakkale ruhuyla milli dirilişe vesile olan Türk milletine şükranlarımı sunarım. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Malazgirt, Sakarya, Kut’ül Amare ve 15 Temmuz’da olduğu gibi milletimiz istiklal ve istikbaline daima sahip çıkacak ve bayrağımızı ilelebet daha da yükseklerde dalgalandıracaktır." ifadelerini kullandı. (YD-EFE)
Kaynak: iha