En son Kardeşim benim filmiyle sinema ekranlarına gelen sevilan şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ve yakın arkadaşı komedyen-sunucu Eser Yenenler geçtiğimiz günlerde Emirgan’da bir mekanda eğlendiler. Murat Boz’un 1.5 yıldır sevgili olduğu Aslı Enver’in olmadığı mekana ilerleyen saatlerde Bahar Candan, Nihal Candan ve arkadaşları Özge Bitmez katıldı. Ekip geceye Eser Yenenler’in villasında devam etti. Çıkan haberler üzerine Murat Boz Aslı Enver ayrıldı mı? Soruları sorulmaya başlandı. Murat Boz ne açıklama yaptı? Bahar Candan ne açıklama yaptı.

BAHAR CANDAN NE AÇIKLAMA YAPTI?

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan Murat Boz ve Eser Yenenler ile adının anıldığı haberlerle alakalı olumsuz bir yorum yapmadı. Çıkan bu haberleri yalanlamadı.

MURAT BOZ'DAN AÇIKLAMA

Yaşanan şok gelişmelerin ardından ünlü isimlerin sevenleri bir açıklama beklediler. Murat Boz açıklama yaptı mı? Eser Yenenler açıklama yaptı mı?

Murat Boz akşam saatlerinde sosyal hesabından bir paylaşım yaptı.Yaptığı açıklamada, "Bugün hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır. İhanet söz konusu değildir. Tanıdığım, tanımadığım bir çok insanın bulunduğu bir ortamda bulunmaktan başka öte bir durum yoktur" dedi.

SUNUCUDAN ESER YENENLER'E AĞIR SÖZLER

Beyaz TV 'de sunuculuk yapan Tahir Sarıkaya, Murat Boz ve Eser Yenenler'in olaylı çapkınlık gecesinin haberini sunarken "Eser Yenenler o tiple bu fizikle çapkınlık yapıyor ya; Artık pes!" dedi. Srıkaya sözlerine daha sonra "Bir insan arkadaşını iyi seçmeli. Murat Boz'un o gece villaya gitmesinin nedeni Eser Yenenler'dir. Eser istedi Murat Boz'un o villaya gitmesini. Ve utanmadan 'yok böyle bir şeyler' diyorlar. Bırakın bunları kimse yemez." diyerek devam etti.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, Nihal Candan'ın kız kardeşidir. İşte Benim Stilim yarışmasına ablasından sonra katılmıştır. Yaptığı yorumlar ve hareketleri ile fenomen haline gelmiştir. Peki Bahar Candan kimdir? Bahar Candan eğitimi nedir? Bahar Candan boyu kaçtır?

'İşte Benim Stilim' yarışmacılarından Bahar Candan, 1998 yılında doğdu. Yarışmacının daha önceki sezonlarında yarışan, ayrıca Survivor Gönüllüler kadrosunda yer alan Nihan Candan’ın kız kardeşidir. Aslen Mersin’li olan ancak İstanbul’da yaşamını sürdüren Bahar Candan, Eğitimine Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde devam etmektedir. İvana Sert, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yaptığı İşte Benim Stilim’in 2016 sezonunda da yer alan yarışmacı, İşte Benim Stilim'de finale kadar çıkmayı başaran ancak birinciliği son anda kaçıran iddialı yarışmacı, stil iddiasını devam ettirebilmek adına yarışmaya tekrar katıldı...

Dondurma isimli bir şarkı yapmıştır.

Bahar Candan boyu:1.73

Bahar Candan kilosu:56

Bahar Candan yaşı: 18