Rihanna'nın 2014 yılında paylaştığı tweet yine gündeme geldi. 

Twitter'in son zamanlarda daha çok tutulmasının nedenlerinden biri de geçmiş zamanda yapılan tüm tweetlere kolaylıkla ulaşılmasından dolayıdır. 2014 yılında yapılmış olan tweeti 2019 yılının son günlerinde Alanyaspor ile yapılan maç sonrası Muslera'nın başarısından dolayı tekrardan paylaşıldı. Geçmişten günümüze gelinceye kadar pek çok başarıya imza atmış olan Fernando Muslera, bugün de başarılarıyla gündeme geldi. Galatasaray'ın gözde isimleri arasında yer alan Muslera, için 2014 yılında Rihanna paylaşım yapmıştı. Başarılardan ötürü taraftarlar bu eski tweeti yeniden paylaşmaya başladı. 

Fernando Muslera'nın Alanyaspor maçında gösterdiği üstün performans sonrası sarı-kırmızı taraftarlar, Muslera ilgili atılan tweeti paylaşmaya başladı. 

Süper Lig'in 14. Haftasına girdiğimiz bu haftalarda Galatasaray, Türk Telekom Stadyumunda, karşı karşıya geldiğinde Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadeleye Fernando Muslera'nın muhteşem performansı gündeme geldi. Uruguaylı file bekçisi karşılamada yaptığı kritik oynamalarla takımın 3 puan kazanmasını sağladı. 

Rihanna 2014 Yılında Muslera'yı Övmüştü!

Galatasaraylı taraftarlar, Alanyaspor maçında sonra Muslera ile ilgili paylaşımlar yaparken güzel şarkıcı Rihanna'nın 2014 yılında atmış olduğu bir tweeti de es geçmedi. 2014 Dünya Kupasında İngiltere ile Uruguay arasında oynanan maçta da Muslera iyi bir performans sergilemiş ve Uruguay yapılan maçı 2-1 kazanmıştı. Rihanna paylaşımında;

 "Fernando Muslera be on his shit tho!" (Muslera işini çok iyi yapıyor) demişti. 

Galatasaraylı taraftarlar, Muslera'nın Alanyaspor da gösterdiği başarıdan sonra bu tweeti paylaştı.

Editör: TE Bilişim