2019 yılı da diğer yıllar gibi vaktini tamamlayıp, 2020 ye meydan açmak için gidiyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da evlenen, boşanan bir çok ünlümüz oldu. Ünlülerin evliliklerinin daha kısa sürdüğü algısı bu yıl da doğruluğunu kanıtladı mı? İşte, 2019 Yılı İçerisinde Boşanan Ünlüler!

Serdar Ortaç ile Chloe Laughnan Çifti

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, 2014 yılında hayatını birleştirdiği ünlü Manken, Chloe Laughnan ile ayrılıkları uzun zamandır konuşuluyordu. Bu yılın Ağustos ayı içerisinde resmi olarak boşanan çift, hayatlarını başka şekilde devam ettirmekte. Chloe Laughnan, Serdar Ortaç'tan 1 Milyon TL tazminat istedi. 

Özcan Deniz ile Feyza Aktan Çifti

Yakışıklı oyuncu Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2018 yılında sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti. 15 Ay evli kaldıktan sonra Özcan Deniz, haziran ayında boşanma davası açarak oğlu Kuzey'in velayetini de istemiştir. Şuanda 7.5 aylık hamile olan Feyza Aktan, çocuğu doğurduktan sonra velayeti yine Özcan Deniz isteyecektir. Bu ani boşanmanın nedeni hala araştırılmakta.

Zerrin Özer ile Murat Akıncı Çifti 

Yılların yaşlandıramadığı 61 yaşındaki güzel sanatçı Zerrin Özer, 34 yaşında olan Murat Akıncı ile 16 Haziran da evlenmişti. Zerrin Özer, nikah kırıldıktan 36 saat sonra Murat Akıncı'nın dolandırıcı olduğu iddiasıyla boşanmaya karar vermiştir. Boşanma kararının ardından uzaklaştırma kararı da aldıran Zerrin Özer hayatından memnun gözüküyor 

Algı Eke ile Ulaş Torun Çifti 

2017 yılının haziran ayında yuva kuran çift, 1.5 yıllık ilişkilerini sessiz sedasız bir şekilde noktaladılar. Boşandıktan sonra birbirlerine bir kez daha şans veren çift, 2019'un ikinci ayında ayrıldıklarını medyaya açıkladılar. 

Ezgi Eyüpoğlu ile Kaan Yıldırım Çifti 

2013 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ulan İstanbul dizisiyle aşkları başlayan Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüpoğlu, 2016 yılında nikah kıydılar. Birbirine çok yakışan çiftin, haziran ayında ortak bir açıklamayla boşanma kararı alması sevenleri tarafından şok etkisi yarattı. 

Akasya Asıltürkmen ile Serdar Özerman Çifti 

2016 yılında kızı Pera'ya 22 haftalık hamileyken Serdar Özerman ile nikah masasına oturan Akasya Asıltürkmen, eşiyle aldığı ortak kararla tek mahkemede boşandı. 

Tuğba Özey ile Ludovic Fattizzo Çifti

Tuğba Özay ile 10 yıl önce dünya evine giren İtalyan Eşi Ludovic Fattizzo anlaşmalı olarak boşandı. Özay, Ludovic, hakkında her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağını ve tek sorunun iki ülke arasında gidip gelmek olduğunu söyledi. 

Yağmur Sarnıç ile Emre Aşık Çifti 

2018 yılında boşanma kararı aldıktan sonra evliliklerine bir şans daha veren çift, ihanet iddiasıyla yeniden boşanma başvurusunda bulundu. Futbolcu Emre Aşık, çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla velayet davası açmış ve davayı kazanarak 2 çocuğunu da Yağmur Sarnıçtan olaylı bir şekilde aldı. 2012 de evlenen çift hala mahkemede. 

Demet Şener ile İbrahim Kutluay Çifti

11 yıllık evliliklerine son veren Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın kendisini Edwina Sponza ile aldattığını iddia etmişti. 2016 yılında açılan boşanma davası aynı yıl sonuçlandı. Demet Şener ise 21 Haziran da 3 aylık sevgilisi Cenk Küpeli ile hayatını birleştirdi. 

Nagehan Şaşmaz İle Necati Şaşmaz Çifti

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile 2012 de nikah masasına oturan Nagehan Şaşmaz arasında büyük gerginlikler yaşandı. Necati Şaşmaz, 10 Milyon TL tazminat ve çocukların velayetini almak istediği için boşanma davası açtı. Nagehan Şaşmaz da şiddet gördüğünü iddia ederek karşı dava açtı. Boşanma davası hala sonuçlanmadı. Yeni gelişmeler olduğu takdirde size bilgi vereceğiz.