2019 yılı kimi için bereketli bir yıl olurken kiminin de yüzünü çok fazla güldürmemiştir. Hatta bir çok kişi aşk konusunda mutlu olamamıştır. Yıllardır ilişki sürdüren, üstüne bir de çocuk sahibi olan pek çok çift, 2019 yılında beklediğinin karşılığını alamadı ve hayat arkadaşıyla yollarını ayırmak zorunda kaldı. Bu ayrılıkların nedeni olarak ihanetten tutun da servet kavgaları neden olmuştur. İşte, 2019 Yılında Servet Kavgaları İçin Ayrılan 10 Çift 

1. Bella Hadid – The Weeknd

Uzun zamandır sallantılı ilişkileriyle gündeme gelen Bella Hadid ile ünlü şarkıcı The Weeknd geçtiğimiz yıllarda evlenmişti. Yoğun iş temposu nedeniyle 2019 yılında ilişkilerini sonlandırmak zorunda kalan çift, hayranlarını bir hayli üzdü. İlk ayrılık kararını 2016 yılında alan çiftin diğer bir ayrılık nedeni ise aralarındaki mesafenin ilişkilerine zarar vermesi olarak açıklamıştır. İlk kez 2015 yılında kameralara takılan genç çift, 2019 yılında 3. kez ayrılarak, listemizde ilk sırayı aldı. 

2. Bradley Cooper – Irina Shayk

Şüphesiz 2019 yılının en olaylı ayrılıklarından biri de Bradley Cooper ve Irina Shayk'in ayrılığıdır. Bu ayrılığın üzerine tüm gözler Lady Gaga'ya çevrildi. Neden mi? A Star Is Born isimli film de Bradley Cooper ile Lady Gaga rol arkadaşıydı. Irina Shayk, her ne kadar bu iki rol arkadaşının birbirleriyle yakınlaştığını iddia etse de ünlü oyuncular bu iddiaların asılsız olduğunu pek çok kez belirtmişti. Ayrılığın altında yatan neden ise zaman içerisinde ortaya çıktı. Aldığımız duyumlara göre, Irina Shayk, uzun süreli sevgilisi ve çocuğunun babası olan Bradley Cooper ile nikah masasına oturmak istese de Cooper, bu evlilik fikrine pek de sıcak bakmamıştır. 

3. Lady Gaga – Christian Carino

Oldukça başarılı oluncu olan Lady Gaga'nın adı defalarca Bradley Cooper ile geçmiştir. Bir süredir Christian Carino ile birlikte olan çift dışarıdan oldukça mutlu gözükse de aslına bakılırsa hiç de öyle değilmiş. Aldığımız duyumlara göre Carino, Lady Gaga'yı oldukça fazla kıskanıyor ve her an ne yaptığından haberdar olmak istiyormuş. Bu kıskanç tutumları nedeniyle Gaga'nın arkadaşları tarafından da çok sevilmeyen Carino, Lady Gaga'yı oldukça fazla bunaltmıştır. Lady Gaga da son çare olarak Carino ile yolları ayırmıştır. 

4. Tristan Thompson – Khloe Kardashian

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Khloe Kardashian, bir süredir başarılı basketbolcu Tristan Thompson ile beraberdi. Hatta geçen yıl çiftimiz, ilk çocukları olan True Thomson'u kucağına aldı. Özellikle ihanet iddiaları ile gündemlere gelen Thompson, Kardashian tarafından defalarca affetse de çapkınlıkları bir türlü bitmiyordu. Bardağı taşıran son damla ise Thompson'un son çapkınlığını Jordyn Woods ile gerçekleştirmiş olmasıdır. Böyle bir ihaneti kaldıramayacağını ifade eden Khloe, Thompson ile yollarını ayırma kararını bu yıl almıştı. 

5. Kylie Jenner – Travis Scott

2017 yılında olaylı bir şekilde bir araya gelen Kylie Jenner ile Travis Scott çifti, ilk çocukları olan Stormi'yi 2018 yılında kucağına aldılar. Özellikle hamilelik sürecini sosyal medyadan uzak bir şekilde geçiren Jenner, çizmiş olduğu mutlu aile tablosuyla hayranlarını oldukça mutlu ediyordu. Nedeni pek bilinmese de çiftimiz Ekim ayında yollarını ayırma kararı aldı. Kızlarından dolayı zaman zaman bir araya gelen çift, bugünlerde farklı kişilerle beraber hayatını devam ettirmekte. 

6. Emma Roberts – Evan Peters

Uzun süredir beraberliği ve mutluluklarıyla gündeme gelen Emma Roberts ve Evan Peters, hayranlarını üzen haberi geçen aylarda verdi. 2015 yılında nişanlanan ve 4 yıldır nişanlı olarak yaşayan çiftin evlenmesi bekleniyordu. İlişkilerinin ilk yılında şiddet olaylarıyla gündeme gelen çift, bu yıl içerisinde sessiz sedasız yollarını ayırarak özel hayatlarına herkesin saygı göstermesi talebinde bulundu. 

7. Miley Cyrus – Liam Hemsworth

Sürekli bir küs bir barış şeklinde yıllarca ilişkilerini sürdüren Miley Cyrus ve Liam Hemsworth, uzun süreli son ayrılıklarının ardından aniden barışmış ve nikah masasına bir anda oturmuştu. Herkes derin bir nefes almışken çift, toplam 7 aylık evliliğin ardından tekrar ayrıldı. Miley'in arkadaşları ayrılık için Hemsworth'u suçlarken yapılan açıklamalar da tam tersini düşünmemize neden oldu. Liam Hemsworth'un yakınları Miley Cyrus'un kötü alışkanlıklarına ve partiden partiye katılarak eski yaşamına yeniden dönmesinden dolayı ayrılık kararı aldıklarını belirtti. 

8. Adele – Simon Konecki

Ünlü şarkıcı Adele, 8 yıldır beraber olduğu Simon Knocki ile 2 yıl önce resmi olarak evlenmişti. Angelo adında bir de oğulları bulunan çift, geçtiğimiz nisan ayında ayrılık kararı almıştı. Boşanma davaları ise sonunda sonuca ulaştı. 140 milyon sterline yakın bir serveti olan Adele'nin boşanma sürecinin, mal paylaşımından ötürü aylar boyunca sürdüğü iddiaları devam etmekte. 

9. Bella Thorne – Mod Sun

Küçük yaşlardan beri ekran başında olan Bella Thorne, La Times'a vermiş olduğu röportajda, üçlü bir ilişkinin içerisinde olduğunu söylemesi oldukça ses getirmişti. 20 yaşındaki Youtuber Tana Mongeau ve 31 yaşındaki müzisyen Mod Sun ile aynı anda birlikte olan Bella Thorne ”Mod ve Tana ile olan ilişkimi kimsenin anlayabileceğini sanmıyorum!” diyerek, gelen olumsuz yorumları önemsemediğini de belirtmişti. Ancak bu açıklamalardan kısa bir süre sonra Tana ile ayrılan Thorne, Mod Sun ile olan ilişkisini de uzun süre devam ettiremedi. Çiftimiz samimi bir düğün töreninin ardından oldukça olaylı bir biçimde ayrılık kararı aldı. .

10. İbrahim Kutluay – Demet Şener

Uzun soluklu yaşadıkları aşkın sonrasında Demet Şener ve basketbolcu İbrahim Kutluay 40 dakika süren bir mahkemenin sonrasında evliliklerini 4 Mart 2019’da sonlandırmışlardı. Daha sonra olaylara çiftlerin eski sevgililerinin dahil olması ile beraber oldukça sosyal medyada da magazin dünyasında da etki gösterdi. Bu çiftin ayrılan ünlüler kervanına katılmasından hemen sonra Demet Şener’in başka bir aşka yelken açtığı da yine konuşulan haberler arasında yerini aldı.

Editör: TE Bilişim