Adnan Oktar ve ekibine yapılan operasyondan sonra yaşadıklarını anlatarak etkin pişmanlık hükümleri çerçevesinde serbest kalan bazı kediciklerle geçtiğimiz ay serbest kalan diğerleri arasında kıyasıya bir çekişme başladı.

Geçtiğimiz ay görülen duruşmada evden dışarı çıkmama şartı koşularak tahliye edilecek olan bazı üyelere kalacakları adres bilgisi soruldu. Bu soru üzerine Kısıklı’da bulunan villanın gösterilmesi Ayça Pars’ı çıldırttı. Çünkü Pars bu villanın % 40’lık hissesine sahip ve halihazırda bu villada yaşıyor. Diğer üyelerle aynı ortama gelmek istemediği için çılgına dönen Ayça Pars koruma talebinde bulundu.

Örgütün içinde 30 seneye yakın bir süredir bulunan ve tüm yaşadıklarını eksiksiz bir şekilde anlatarak özgürlüklerine kavuşan isimlerden biri olan Ayça Pars, kendisi gibi düşünmeyerek örgütün çözülmesine yardımcı olmayan diğer isimlerden korunmak için kendi evinde bu şahısların kalmamasını talep etti. Can ve mal güvenliğini gerekçe gösteren Ayça Pars’ın başvurusu kabul gördü ve mahkeme 2 aylık bir koruma kararına hükmetti. Mahkemenin verdiği karar doğrultusunda kısa bir süre önce tahliye olan kişiler Ayça Pars’a yaklaşamayacak.

Editör: TE Bilişim