Eski futbolcu Ahmet Dursun, Asena Demirbağ ile olan evliliğini bitirdi.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, 2019 yılında kendisinden 19 yaş küçük Asena Demirbağ ile evlenmişti. İstanbul Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşanan çiftin bir kız çocukları var. Çiftin olaysız ayrılığı sonrası kızlarının velayeti annede kaldı. Ahmet Dursun kızına aylık 8 bin TL nafaka ödemeyi kabul etti.

Asena Demirbağ, boşandıktan sonra bir magazin programına katılarak yaşananları gözyaşları içinde anlattı. Demirbağ, ayrıldıkları için üzgün olduğunu ifade etti.

Demirbağ, katıldığı programda boşanmayı kendisinin istemediğini söyledi. Ortada küçük bir çocuk varken boşanmanın bu kadar kolay olmaması gerektiğini, bazı şeylerin gözüktüğü gibi olmadığını dile getirdi.

"Ahmet Bey inşallah en iyi şekilde babalığını yapar. Babasız büyüdüm, çok erken yaşta kaybettim. Fikir ayrılığı çocuk varken olacak şey değil, bir şey demiyorum. Çok severek evlendim. Ailemi karşıma aldım. Ahmet'e çok güvendim. Kendimi yarı yolda bırakılmış hissediyorum. En azından çocuk büyüseydi." gibi sitemkar sözleri gündemde bomba etkisi yarattı.