Eşi Kübra Kelkit ile boşanacağı gündeme gelen Alperen Duymaz ayrılık iddialarına son noktayı koydu!

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından Alperen Duymaz’ın evliliğine gölge düştü! Son Yaz dizisinden sonra BluTV’nin Erkek Severse adlı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Alperen Duymaz’ın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Tatlı Küçük Yalancılar, Acı Aşk, Çukur, Zemheri, Çarpışma, Son Yaz gibi sevilen dizilerle tanınan yakışıklı oyuncu, ayrılık iddialarına ne yanıt verdi?

İki yıl önce öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile sessiz sedasız evlenen Duymaz, boşanma iddialarına daha fazla sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı…

ALPEREN DUYMAZ GERÇEĞİ BÖYLE AÇIKLADI

Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, yoğunluktan dolayı düğün bile yapamamıştı. Genç çiftin boşanacağı gündeme gelince, Alperen Duymaz’dan hemen yanıt geldi. Yakışıklı oyuncu bu iddiaları sosyal medya hesabından yalanladı.

Bu zamana kadar evliliğiyle alakalı hep sessiz kalan yakışıklı oyuncu, boşanma iddiasının ardından sessizliğini bozdu. Duymaz, 3 milyon takipçili Instagram hesabından eşi Kübra Kelkit'in kahkaha attığı bir fotoğrafı paylaşarak boşanma haberini yalanladı.

Editör: TE Bilişim