Pandemi nedeniyle büyük bir kutlama yerine aile arasında sade ve şık bir törenle nişanlandıklarını duyuran ünlü çift, uzun süredir aşk yaşıyordu. Türk Sineması'nın usta ismi Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, mutluluklarını sosyal medyadan sevenleri ile paylaştı. Genç çiftin önümüzdeki yaz evlenmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz Nisan ayından beri birlikte olan Alkoçlar-Demirağ çifti, kız isteme ritüelinin ardından nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, aralarında Neslişah Alkoçlar, Engin Altan Düzyatan, Hülya Koçyiğit, Gülşah Alkoçlar ve aile bireylerinin de olduğu küçük bir grupla birlikte nişanlarını kutladı.

Sosyetik güzel, ablası Neslişah Alkoçlar ve eniştesi Engin Altan Düzyatan'la objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi. Aslışah Alkoçlar'ın nişanda giydiği elbise törene damga vurdu. 2 ay önce sevgilisi Kaan Demirağ'ın kardeşinin doğum günü kutlamasına katılan sosyetik güzel, bu vesile ile damat tarafında aileye girmişti.

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

1993 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Gülşah-Ender Alkoçlar'ın küçük kızlarıdır. Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan'ın torunudur. Ablası Neslişah Alkoçlar da ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evlidir. Londra'da ekonomi eğitimi gören Alkoçlar, 19 yaşından beri iş hayatında yer almaktadır. Otellerinin marka gücünü artıran çalışmalar yapmaktadır. Çeşme'deki butik otellerini işletmeye devam etmektedir. Aslışah Alkoçlar, Fransa'daki bir baloda dünyanın en güzel 24 genç kızı arasına girmiştir.

Kaan Demirağ Kimdir?

37 yaşındaki ünlü iş insanı Kaan Demirağ, HD Group'un sahibi Demirağlar'ın oğludur. HD Group'un Genel Kurul Başkanlığı'nı üstlenmiştir. Seyahatten ve ekstrem sporlardan hoşlanmaktadır. Sahip olduğu markalar arasında; HD Döner, HD İskender, Burger House, Tadım Pizza yer almaktadır.

Editör: TE Bilişim