Kalbimdeki Deniz dizisi ile bir anda popüler olan ve yakışıklılığı ile sosyal medyayı sallayan Batuhan Ekşi kimdir? Genç kızların hatta erkeklerin bile severek izlediği genç oyuncu Batuhan Ekşi boyu, kilosu ve fiziği ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncular kervanına katılmış durumda. 

Kalbimdeki Deniz dizisinden sonra Elimi Bırakma dizisinin kadrosuna dahil olan genç ve yakışıklı oyuncu Batuhan Ekşi'nin doğum tarihi 13 Ekim 1990 tarihi olmakla birlikte bugün itibari ile tam 28 yaşındadır. 28 yaşında olmasına rağmen daha genç gösteren Batuhan Ekşi boyu ise 1.86 cm olmakla birlikte kilosu 70'dir.

Batuhan Ekşi Nerede Yaşıyor, Hangi Üniversiteden Mezun?

Hayranları Batuhan Ekşi nerede yaşıyor, ve hangi üniversiteden mezun? Sorusunu sormakta ısrarcı iken Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan yakışıklı oyuncunun kariyer hayatının 2011 yılında ekranlara gelen Sihirli Annem dizisinde rol aldığı ve o dizide fazla tutulmadığı ama daha sonrasında kariyerinin açıldığı bilinmektedir.

Sihirli Annem, Medcezir, Yaz'ın Öyküsü, Kalbimdeki Deniz, Elimi Bırakma, Göç Zamanı ve İntikam dizilerinde oynayan oyuncunun meslek hayatında başarılarına başarı katacak yetenekte olduğu ve genç kızların sevgilisi olmayı sürdüreceği kesin.