Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kendi gibi oyunculukla uğraşan Halit Ergenç ile evlidir. Çok uzun süre önce bütün sosyal medya hesaplarını yoruma ve mesajlara kapattığı söylenmişti. Bu durumun sebebi büyük merak konusu olmuştu. Bugün Bergüzel Korel’den bu konu ile ilgili açıklama geldi. İkinci çocuğuna hamileyken sosyal medya hesabından bir kişinin kendisine garip garip mesajlar attığını ve bu durumdan rahatsız olduğunu açıkladı. Böyle bir durumla artık karşılaşmak istemediği için sosyal medyasını yorumlara ve mesajlara kapattığını belirtti. Bergüzar Korel’e gelen o paylaşımda ise “ölmeniz için artık dua ediyorum” cümlesi bulunduğu için bu kararı  kesin ve net olarak aldığını belirtti. Eşi Halit Ergenç ile 2009 yılında Dünya evine girmişlerdir. 2010 yılında 1. çocuğunu kucağına almıştı. 2020 yılının Mart ayında ise ikinci çocuğunu kucağına aldı.

Normal hayatında sosyal medya hesabını çok aktif olarak kullanan aynı zamanda takipçileri ile konuşan dertleşen Bergüzar Korel sosyal medya hesabını yorumlara ve mesajlara neden kapattığını anlattı. Belgüzar Korel ikinci çocuğuna hamileyken sosyal medya hesabı üzerinden aldığı bir mesaj ile bu kararı kesin olarak vardığını belirtti. Bergüzar Korel yorumlara ve mesajlara sosyal medya hesabını kapatarak psikolojisini koruduğunu ve birçok iletişim kurulmayacak  takipçi ile bu iletişimin yolunu kestiğini açıkladı. Biliyorum ki birçok kişi yorumlarımın ve mesaj kısmı kapalı olmasından şikayetçi, eleştiride bulunabiliyorlar.

Belgüzar Korel’e linç!

Sebebini de merak eden çok kişi var. Fakat kötü sözünde ve onu söyleyen kişinin de kontrolsüz vahşice davranmasına katlanamıyorum. Gelen mesajlar da kötü sözü söyleyen kişilerin ve o sözün beni incittiğini düşünmesine izin vermek istemiyorum. Bana ölmeniz için sürekli dua ediyorum diye bir mesaj geldi. Ben artık sosyal medya hesabından dilediğim gibi davranmak korkmadan paylaşım yapmak istiyorum.

Söylenenleri düşünmek ciddiye almak üzülmek, bir insan kazanmaya çalışmak istemiyorum. İkinci çocuğum hamileyken bu mesajı aldım sosyal medya hesabımı yorumlara  kapattığında bana gelen yorumlardan birisi de “aman salla gitsin hasta onlar” şeklindeydi. Biz boş vererek onları önemsemediğimizi düşündürerek şeytanlaşmış insanları sevindirmek istemiyorum. Ben kendimi bunları görmezden gelerek değil bunları kesinlikle görmeyerek koruyorum. Size gelen kötü yorumlara zorbalığa kesinlikle boyun eğmeyin, bu durma kesinlikle sessiz kalmayın ve bize yapılan bu şeyin bir suç olduğunu unutmayın.

Editör: TE Bilişim