Beren Saat-Kenan Doğulu çifti Bodrum'da tatil yapıyor. Beren Saat, eşinin doğum gününü böyle kutladı...

2014 yılında evlenen ünlü çiftin mutlu günleri... Bir dergi çekimine katılacak olan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, Bodrum'a iş için gelmişti. Çekim öncesi havaların ısınmasını fırsat bilen ünlü çift, şu sıralar Torba'da yakın dostları ile birlikte tatil yapıyor. Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftine, Saat'in arkadaşları Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez eşlik ediyor.

Saat ve Doğulu bir ara kendilerini serin sulara bırakırken görüntülendi. Saat'in siyah mayosu hayranları tarafından çok şık bulundu.

Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya doğum günü mesajı

Bugün doğum günü olan Kenan Doğulu'ya en anlamlı kutlama eşinden geldi. Beren Saat, instagram hesabından evliliklerine ve ilişkilerine dair en özel kareleri ve videoları paylaştı. Paylaşımının altına düştüğü not ise herkesi duygulandırdı. İşte, Beren Saat'ten eşi Kenan Doğulu'ya romantik doğum günü kutlaması...

"Seranatın bitince suya atlayalım mı? Bu uçuşta kimse bizi tanımıyor. Yaramazlık yapalım mı? Yıldızların altında çıplak uyuyalım mı? Plajda yalınayak evlenelim mi? Davetiye fotoğrafımızı su altında çekelim mi? Balayına Burning Man’e gidelim mi? En büyük roller coastera da binsek mi? Göl kenarında bir festival var acaba? İstanbul’a uçaklar inmiyormuş, jazz festivaline mi gitsek? Bu gece burada çadırda mı kalsak? Albüm mü yapsak? Ben seni bana 'Hayır' demeyişlerin için sevdim en çok, iyi ki doğdun Kenan Doğulu!"