37 yaşına giren ünlü oyuncu Burak Yamantürk'ün doğum günü, dün yakın arkadaşı Önder Öztarhan'ın villasında kutlandı. Salgına rağmen çok sayıda ünlü ismin bir araya geldiği o kutlamadan çok özel detaylar haberimizin devamında...

Oyuncu Özge Özpirinççi ile uzun yıllardır ilişkisi devam eden yakışıklı oyuncu Burak Yamantürk, dün 37 yaşına girdi. Doğum gününü Vepa Group Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan'ın evinde kutlandı. Ev partilerinin hız kesmediği salgın döneminde, ünlü isimlerin kutlama için bir araya geldiği gözlerden kaçmadı. Kutlamada Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Barış Arduç gibi ünlü isimler yer aldı.

Partide Hangi İsimler Vardı?

Ünlü iş adamının villasının bahçesinde düzenlenen doğum günü partisinde Burak Yamantürk'ün sevgilisi Özge Özpirinççi ilk sayacağımız isimlerden. Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer, Kenan İmirzalıoğlu, Barış Arduç, Serkan Keskin, Meriç Aral, Aycan Çelik gibi isimler baş konuklar arasındaydı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, gecenin sonunda araçlarına binerek partiden ayrılırken, ev sahibi Önder Öztarhan ünlü çifti araçlarına kadar yolcu etti.

Oyuncu Meriç Aral da sevgilisi Serkan Keskin ile davetliler arasındaydı. Kenan İmirzalıoğlu davete yalnız katıldı. Eşi Sinem Kobal'ın 2 aylık kızları Lalin'le ilgilendiğini ve bu sebeple partiye gelemediğini belirten yakışıklı oyuncu, eşi için "Muhteşem bir anne oldu" yorumunu yaptı.

Muazzam bir yemekle başlayan partide ilerleyen saatlerde konuklar fasıl ekibinin müzikleriyle eğlendi. Daha sonra genç şarkıcı Aycan Çelik eğlenceyi kaldığı yerden sürdürdü. Çelik'in ünlü isimlerle çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada yer aldı.

Partiden geç saatlerde ayrılan Burak Yamantürk ve Özge Özpirinççi çifti, villanın arka kapısından çıkarak objektiflere yakalanmadan evlerinin yolunu tuttu.

Burak Yamantürk Kimdir?

23 Aralık 1983, Kocaeli doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini "Veda" adlı dizi ile yaşamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü mezunudur. Fırtına, Kayıtdışı, Tatar Ramazan, Dip, Böcek, Hayat Yolunda, Acı Aşk ve Sevgili Geçmiş dizilerinde rol almıştır. 1.76 boyundaki yakışıklı oyuncu Oğlak burcudur. Ünlü oyuncu, uzun yıllardır meslektaşı Özge Özpirinççi ile birliktedir.

Editör: TE Bilişim