Ünlü popçu çift yine ayrıldı! Bir kez daha Cem Belevi tarafından aldatılan İrem Derici’den zehir zemberek sözler!

İrem Derici her fırsatta çok aşık olduğunu söylediği Cem Belevi tarafından yine aldatıldı. İddiaya göre Cem Belevi İrem Derici’yi yabancı asıllı güzel Nergis Nesrullayeva ile aldattı. Derici ise ihanet karşısında sosyal medyadan zehir zemberek suçlamalarda bulundu.

Daha önce de Bircan Bali’yle sevgilisini aldattığı söylenen Belevi, İrem Derici’nin hışmına uğradı. İşte, İrem Derici’nin ağır sözlerle dolu sosyal medya paylaşımı!

Cem Belevi'nin Aldattığı İrem Derici: "Saltanatın Sona Erdi Çeyrek Popçu!"

Başarılı şarkıcı İrem Derici, Armağan Çağlayan’a konuk olmuş ve ilişkisindeki son durumu üzgün bir şekilde anlatmış ve "Gururumu bile kaybetmiş durumdayım" demişti.

İddialara göre, Cem Belevi bir kez daha sevgilisini aldattı. Derici’yle beraberliği sürerken manken Nergis Nesrullayeva ile de aşk yaşadığı gündeme gelen Belevi ise sessizliğini koruyor.

İrem Derici Cem Belevi’yi bu kez affetmedi. Sevgilisini terk eden ünlü popçu, sosyal medya hesabından ağır sözler söyledi. “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.