Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Rüya Demirbulut ile kıskançlık sebebiyle mi ayrıldı? İşte magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılık haberinin detayları!

Bir süredir gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşayan Cem Yılmaz ile genç sevgilisi Rüya Demirbulut ilişkilerini noktaladı. Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut neden ayrıldı sorusuna yanıt ise çok geçmeden geldi. Sosyal medyada çok konuşulan aşkı kıskançlık mı bitirdi?

Erşan Kuneri dizisiyle son dönemin en çok konuşulan ismi o. Cem Yılmaz şu sıralar özel hayatıyla da gündemde. Oyuncu Rüya Demirbulut ile kısa süre önce yeni bir aşka yelken açan ünlü komedyen, bir türlü aşkta tutunamıyor. Geçtiğimiz aylarda bir mekan çıkışı kameralara görüntülenen çiftin mutluluğu kısa sürdü.

Genç sevgilisini çok fazla magazin konusu yapmayan Cem Yılmaz’ın ne yazık ki bu ilişkisi de uzun soluklu olmadı. Yılmaz, sevgilisini takipten çıkarınca ayrıldıkları kanıtlanmış oldu. Demirbulut da Yılmaz’ı takipten çıkardı. İddiaya göre, Rüya Demirbulut, Cem Yılmaz’ın kıskançlıklarından bıkıp ilişkiye son verdi.

Editör: TE Bilişim